Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 proizvod(a) u korpi
Points to spend in the

Naši stadardi proizvoda

Pošto smo iz Švedske, imamo drugačiji pogled na lepotu i način na koji kreiramo svoje proizvode. Od samog početka smo smatrali da je priroda važan deo našeg rada jer ljudima nudimo bezbedne, pouzdane i efektne proizvode koji poštuju okolinu. Da bismo bolje pojasnili svoju posvećenost proizvodima kojima možete verovati, definisali smo sledeće standarde:

Odgovorni sastojci

Kreiranje visoko kvalitetnih i efikasnih proizvoda nije dovoljno. Naporno radimo na osiguramo da sastojci naših proizvoda potiču iz prirode i budu iskorišćeni na način koji poštuje okolinu i korisnike.

Ovo znači da svi naši sastojci ispunjavaju sledeće zahteve i standarde:Verujemo da najbolji proizvodi treba da budu bezbedni i odgovorno kreirani. Zato kontrolišemo sve naše sastojke da bismo bili sigurni u njihov kvalitet i bezbednost. Šta više, nikada ne koristimo sastojke iz ugroženih izvora.

 

Verujemo u moć i čistotu prirode. Zato koristimo isključivo prirodne ekstrakte a nikada sintetičke.

 

Svi naši proizvodi za piling sadrže samo eksfolijante prirodnog porekla kao što su ljuske badema, semenke voća i koštice maslina. Bolje i za vas i za naše okeane!

 


Bezbedne formulacije

Razvijanje bezbednih proizvoda je od početka među našim glavnim fokusima. Ovo znači da kupovinom i korišćenjem naših proizvoda možete biti sigurni da su prošli stroga testiranja i odgovaraju najvišim bezbednosnim standardima:

 

Radimo i više od ispunjavanja najstrožijih svetskih standarda u kozmetologiji kako bismo vas zaštitili od potencijalno štetnih sastojaka. Pored više od 1300 kozmetičkih sastojaka koje Evropska Unija trenutno zabranjuje, mi isključujemo i dodatnih 60, čija upotreba je potencijalno štetna.

Biramo da ne koristimo GMO sastojke.

Koristimo nezavisne laboratorije da testiramo proizvode na zdravim volonterima, kako biste bili sigurni da su naši proizvodi bezbedni i ne izazivaju iritacije.