Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

 

IZJAVA O BEZBEDNOSTI PORUDŽBINE

Dragi Oriflame prijatelju,

Zahvaljujemo što ste član naše beauty zajednice i što ste odabrali naše proizvode za svoju svakodnevnu rutinu. Vaše zadovoljstvo našim proizvodima i uslugama su nam od najveće važnosti i o tome vodimo računa svakodnevno.Naročito danas nam je glavni prioritet primena još viših standarda usluge kroz prilagođene procese koji obezbeđuju vašu sigurnost i udobnost i obezbeđuju vam sve informacije u vezi sa preduzetim koracima.

Zahtevamo da se istih visokih standarda pridržavaju svi naši poslovni partneri koji upravljaju  isporukama iz Oriflame-a, tako da svaka porudžbina sigurno stiže na vaše odredište.

Takođe pratimo sve raspoložive zvanične informacije da bismo bili sigurni da ne postoji rizik od infekcije u bilo kojoj fazi procesa isporuke.

Mi se brinemo da sve vaše porudžbine budu isporučene na vreme. Međutim, zbog razloga van naše kontrole koji se odnose na kašnjenja u transportu širom sveta ili ograničenu dostupnost robe, moguće je da će doći do kašnjenja u isporuci.

Vreme je dianmično i puno neizvesnosti, stoga je naš cilj da vam osiguramo da se osećate bezbedno sarađujući sa nama i nastavite da uživate u svojim omiljenim proizvodima.