Love Nature proizvodi su divniji nego ikada! Dakle, šta je novo - šta je poboljšano?

Naša Love Nature kolekcija je uvek slavila ukusne prirodne sastojke. Ali danas ljubitelji prirode traže više od proizvoda koje koriste. Čitajte dalje da biste otkrili sve neverovatne nove činjenice koje ćete voleti u novim Love Nature proizvodima!

Poboljšane i prekrasne formulacije

Novi proizvodi za negu tela i kose donose vam još sočnije organske sastojke u formulacijama inspirisanim prirodom – sve prepune poboljšanih prednosti za kožu i kosu, mirisa koji mame čula i neodoljivih tekstura.

Formulisan bez parabena i silikona, svaki proizvod takođe sadrži bar jedan organski i prirodni ekstrakt (većina sadrži dva!). A zbog naše predanosti smanjenju uticaja na naše vodene sisteme, svi naši proizvodi koji se ispiraju su formulisani tako da budu biorazgradivi.

Povećana prirodnost i transparentnost

Takođe smo dali sve od sebe da povećamo nivo prirodnosti naših proizvoda gde je to moguće – a zatim to i jasno pokažemo. Svi naši sapuni, regeneratori, kreme za telo i losioni za telo sada ponosno prikazuju tačan procenat sastojaka prirodnog porekla na svom pakovanju.

Međutim, budući da su naši proizvodi za pranje kao što su šampon, gel za tuširanje, krema za tuširanje i tečni sapun za ruke zahtevali neophodan sastojak za čišćenje koji je siguran i efikasan, ali sintetički, odlučili smo da ne prikazujemo procenat sastojaka prirodnog porekla.

Još veseliji mirisi i teksture
Sigurno će vam biti drago kada saznate da smo zadržali vaše najomiljenije kombinacije prirodnih sastojaka – i dodali neke nove od kojih će vam garantovano ‘krenuti voda na usta’. Za još lepše čulno iskustvo, razvili smo i raskošne teksture!

 

Poboljšani rezultati
Takođe smo željeli da osiguramo bezbednije formulacije za vaše svakodnevne potrebe za negom i čišćenjem tela i kose. Zato se svi losioni za telo i kreme za telo testiraju kako bi dokazali svoje hidratantne sposobnosti, 24 sata za losione i 48 sati za kreme.

Održivija ambalaža
Formulacije nisu jedino što smo poboljšali. Konačno, pobrinuli smo se da sva Love Nature ambalaža uključuju PCR plastiku (recikliranu plastiku). I baš kao što smo to učinili za nivo prirodnosti, tačna količina reciklirane plastike je jasno naznačena na pakovanju za svaki proizvod. Podrazumeva se da smo najponosniji na sve bočice sa 100% recikliranom plastikom!

Tako smo ponosni na sve ove sočne detalje, čak imamo i stranicu posvećenu njima– i još mnogo toga – na kojoj možete pročitati više o tvrdnjama o proizvodima i načinu na koji su razvijeni imajući na umu i vas i planetu.