Dan zaljubljenih milenijalaca: Kako proslaviti ljubav poput milenijalca

Žive život sa strašću i nezavisnim načinom razmišljanja „Mogu sve“ - zbog toga kada su u pitanju popularni datumi poput Dana zaljubljenih, milenijalci nikada nisu predvidljivi. Neki ga čak i bojkotuju. Ali jedno je sigurno - ako odluče da proslave svoju vezu, to mora biti jedinstveno. Dakle, oprostite se od tradicionalnog cveća i čokolade i čitajte dalje da biste naučili kako da volite kao milenijalac...

Kupite manje, iskusite VIŠE
Kod milenijalaca je SVE u jedinstvenom iskustvu i životu u trenutku, kao da sutra ne postoji. Dakle, umesto da kupujete poklone jedni drugima kojih se nećete setiti ni za nekoliko meseci, zajedno planirajte i rezervišite zabavno iskustvo - potraga za blagom sa ličnim tragovima raštrkanim po gradu da biste se našli, na vrhu je liste! Srce će vam biti puno uspomena i neće biti potreban veliki budžet. To je vin-vin kombinacija.

Recite to pesmom
Sećate se onog osećaja kada dobijete ili date savršenu kombinaciju muzike simpatiji? Muzika pogađa emocije u osnovi, a pesme mogu i dalje da evociraju uspomene godinama kasnije. Zato napravite Spotify plejlistu sa svim svojim omiljenim i posebnim pesmama koje oboma znače! 

Istetovirajte se zajedno
Ništa ne govori „to smo ti i ja“ više od zajedničkog tetoviranja. Bez obzira da li se odlučite za sopstveni dizajn, odgovarajuće tetovaže ili čak ispisano ime za one posebne, zamislite uzbudljivu avanturu uživanja u zajedničkom trenutku. I ne brinite - tetovaža ne mora da znači zauvek-ljubav; samo nadopunjuje vašu riznicu zabavnih uspomena kojima ćete uvek moći da se vratite i nasmejete!! 

Povežite se mirisom
Naše čulo mirisa je tako duboko povezano sa našim emocijama i sećanjima - pa zašto ne bismo učinili ovo vreme u životu jedno drugog ličnijim (i nezaboravnijim) odgovarajućim parfemima. Izaberite neodoljiv miris za nju i njega koji vam budi emocije svaki put kada ga nanesete. Parfemi Lost in You Eau  čak kreiraju ekskluzivni Heartbeat akord kada ih nosite zajedno, čineći vašu mirisnu vezu još jedinstvenijom! A ako živite zajedno, vaše odgovarajuće bočice izgledaće super elegantno na vašoj polici.

Pridružite se generaciji tehnološkog napretka
Pravi milenijalac je tehnološki potkovan, a izražavanje osećanja jednih prema drugima onlajn je krajnji simbol ljubavi. To pokazuje svetu da se ne bojite da podelite svoja osećanja sa svima! Zato se pridružite ovoj generaciji i posvetite TikTok video ili Instagram post.

Ššššš… to je vasa tajna
Rezervirati sto u novom modernom restoranu u gradu je lako. Ali, šta bi u tome bilo jedinstveno? To mogu svi! Umesto toga, otkrijte novo tajno, posebno mesto daleko od mase i zavetujte se da ćete se tu vraćati svake godine. Možete čak uzeti koordinate tog mesta (to mogla biti vaša odgovarajuća tetovaža!)

Tekst: