Kako da maksimalno iskoristite Black Friday

Kraći dani i led na prozorima manje će vam smetati tokom praznične sezone koaj samo što nije počela. Pobrinite se da maksimlano iskoristite ove Black Friday ponude!

Ideja crnog petka tj. na negleskom Black Friday stigla je u Evropiu iz SAD-a i dok većina već poznaje ovaj koncept odličnih vremenski ograničenih ponuda, tačno vreme kada one počinju možda nije tako očigledno. Zato pročitajte ovaj tekst i sledite savete kako biste bili sigurni da ne propuštate najbolje Oriflame ponude!

1. Verovatno već znate, prvi korak je vrlo jednostavan – registrujte se na Oriflame vebsajtu! Na taj način moći čete da primate novosti iz Oriflame i prvi saznate za sve odlične ponude. Šta više možda ćete želeti da uključite obaveštenja iz pretraživača tako da u svakom trenutku budete u toku sa novostima u Oriflame-u.

2. Jedna stvar bez koje nemožemo da funkcionišemo ovih dana je svakako mobilni telefon. Preuzmite Oriflame app i skenirajte strane kataloga kako biste otkrili najbolje ponude. Tako možete jednostavno plasirati porudžbine putem aplikacije, zar to nije praktično?

3. Zapratite nas na društvenim mrežama (Facebook, Instagram  i Youtube)! To je odlična način da uvek znate kada se dešava nešto zanimljivo.

4. Takođe obeležite u svojim kalendarima početak kataloga. Ove godine imaćemo fantastične ponude za vas: Glacier, Lucia, The One set za konturisanje, Time Reversing Intense krema – ovo su samo neke od sjajnih ponuda.

Ostanite informisani i ne propustite fantastične ponude, pogotovo ne ovaj Black Friday!

Tekst: Fotografije: Oriflame