Saveti za nju - izgled za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih ili bilo koji dan, jasno nam je šta Vam treba da uvek izgledate očaravajuće. Potražite ove proizvode kako biste dodali završne poteze ili potpuno prepravili svoj izgled. Šta god da izaberete, očekujte mnogo komplimenata.

Za dobar početak neophodan je prvi korak. The ONE A-Z Hydra Matte krema ima 10 odličnih prednosti i nudi potpunu pokrivenost sa mat završnicom kako bi Vaša šminka bila besprekorna. Idealna je za masnu kožu.

 

Ako želite izgled poput slavnih nisu Vam potrebni stilisti i sati provedeni ispred ogledala. Oriflame Hair X Smart proizvodi olakšaće Vam da kreirate izgled kakav želite, bez obzira na tip kose ili stil kome težite.

 

Jača šminka učiniće Vaše oči zavodljivijim. Započnite sa The ONE podlogom za senku koja će pojačati intenzitet i dugotrajnost senke. Zatim sledi The ONE Colour Unlimited senka za oči u stiku koja će naglasiti oči svojom živahnom bojom. Nanesite svoju omiljenu maskaru kako biste potpuno istakli oči.

Podloga za usne je ključna da bi Vaše usne izgledale divno tokom celog dana. Koristite zajedno The ONE Perfecting podlogu za ruž I The ONE Power Shine ruž i niko neće odoleti Vašim usnama.

 

Biseri su detalj za sva vremena koji odišu eleganciju I ženstvenost. Uparite Express Pearl ogrlicu i narukvicu kako biste naglasili svoj stil.

Sve što Vam je neophodno nosite uz sebe sa stilom. Moderne i elegantne, Moderne kozmetički neseseri čuvaće Vašu šminku da Vam bude pri ruci I bezbedna u svako prilici.

 

 

 

Pre nego što krenete, naprskajte ženstvenu i primamljivu toaletnu vodu Eclat Amour. Ovaj miris sa notama bele ljubičice, belog irisa i kedrovine, koji stvorio je nagrađivani francuski kreator mirisa Pierre Negrin, učiniće da zablistate.