Prikazano 5 od ukupno 5 proizvoda

NOVI ORGANSKI SASTOJCI

Možda nema čarolije, ali definitivno ima nešto posebno u našoj organskoj mešavini čajnog drveta i limete. Zahvaljujući obilju prednosti koje ova kombinacija pruža masnoj koži, sebum i nečistoće više neće biti vaša briga!

ŠTA JE NOVO?

ORGANSKO ESENCIJALNO ULJE ČAJNOG DRVETA - ZA ČIŠĆENJE KOŽE

Cenjeno zbog antimikrobnih svojstava koje deluju na nesavršenosti, takođe je poznato po sposobnosti da redukuje gubitak vode i pospeši hidrataciju.

LEGENDARNA MEKSIČKA LIMETA! ZA MATIRANI TEN

Pružiće vašoj koži besprekoran izgled zahvaljujući matirajućim i tonizirajućim svojstvima. Ručno brana limeta najvišeg kvaliteta dolazi iz sunčane zemlje Colima, koja se nalazi na pacifičkoj obali Meksika.

ZAŠTO JE TO VAŽNO?

Svi ekstrakti naših glavnih sastojaka su garantovano gajeni i procesuirani bez upotrebe hemikalija. Sačuvana su originalna svojstva biljke tako da je vaša koža manje izložena svemu što joj jednostavno ne treba. Umesto toga, dobija više dobrih stvari - baš onako kako je priroda to i želela.

ZA PLANETU

Pronalazimo izvor za naše Love Nature sastojke na održivim, organskim farmama tako da je njihov uticaj na okolinu smanjen zbog izbegavanja pesticida. Na taj način ćemo efikasnije sačuvati naš dragoceni ekosistem, vodu i zemlju.