Video

Poslušajte našeg stručnjaka

Pogledajte
Beauty Edit

Niste upoznati s retinolom? Upoznajte ga!

Saznajte više
Prikazano 5 od ukupno 5 proizvoda

Snažni aktivni sastojci koji će poboljšati vašu rutinu nege!

Kao da ste u rukama stručnjaka za dermatologiju, NovAge ProCeuticals kolekcija vam nudi koncentrirane tretmane za sigurno i delotvorno rešavanje problema sa kožom. Ovi proizvodi će se savršeno uklopiti u vašu NovAge rutinu kako biste ciljano delovali na specifične potrebe i postigli vidljive i dokazane rezultate. Kolekcija sadrži sledeće proizvode:

  • Biocelulozna maska s niacinamidom i centelom: izuzetno umirujuća i hidratizirajuća maska koja trenutno poboljšava blistavost umorne kože nezdravog izgleda.
  • Rastvor s 10% vitamina C: Intenzivni 4-nedeljni tretman protiv hiperpigmentacije sa snažnim vitaminom C koji umanjuje neujednačenu pigmentaciju.
  • Retinol kapi sa serumom: Intenzivni tretman s inkapsuliranim retinolom 1.1%, snažnim sastojkom protiv starenja koji delotvorno umanjuje fine linije i bore. 
  • AHA 6% piling rasrtvor: Pruža hemijski piling s dve vrste alfa-hidroksilnih kiselina (AHA) koje umanjuju grubost kože uklanjanjem suvih i odumrlih ćelija s površine kože kako bi se omogućilo stvaranje novih ćelija.
  • Peptidne ampule: Jednonedeljni intenzivni tretman koji povećava sintezu kolagena i podiže i učvršćuje kožu posle samo 7 dana upotrebe.

  • OTKRIJTE KAKO KORISTITI NOVAGE PROCEUTICALS PROIZVODE S VAŠOM NOVAGE RUTINOM NEGE KOŽE

    Odaberite svoju NovAge rutinu nege prema potrebama vaše kože. Personalizujte svoju rutinu nege s NovAge kreatorom rutine.