Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Napravite uspeh sa nama!

Registrujte se još danas

OVO MOŽETE BITI VI

Uživajte u fleksibilnom stilu životu

Preko 50 godina, Oriflame pomaže ljudima da naprave promenu u životu radeći kao Brend partner, preporučujući kvalitetne proizvode koje su kreirali švedski naučnici. Oriflame je najveća kompanija direktne prodaje kozmetike u Evropi, čija zajednica broji preko 3 miliona nezavisnih saradnika širom sveta.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI?

NOVAC & FLEKSIBILNOST

Dodatna zarada ili karijera. Vi odlučujete. Zaradite preporučujući proizvode i pozivajući druge da vam se pridruže.

Pročitajte više

Dodatna zarada ili karijera: na vama je da odaberete šta ćete postići sa Oriflame-om. Kada, koliko i odakle ćete raditi je vaša odluka jer ste sami svoj šef! Uz Oriflame, živite i radite po svojim uslovima. 

Nije vam potrebno prethodno iskustvo, jer ćete uz svaki korak imati podršku, treninge i pomoć potpuno besplatno. Uložite onoliko vremena koliko želite i imaćete priliku za rast.

Zatvori

RAD OD KUĆE

Kod nas imate slobodu da birate svoje radno vreme, radite tamo gde želite i uživate više vremena radeći stvari koje volite. Uživajte u fleksibilnom načinu života kakav ste oduvek želeli, počevši od danas!

Pročitajte više

Ne postoji mesto kao što je dom - da radite i zarađujete udobno. Jedan od najboljih delova da budete Oriflame Brend partner jeste da imate slobodu i fleksibilnost da radite kad god i gde god želite, čak i na sofi. Zaboravite radno vreme od devet do pet, duge vožnje i kancelarije - ovo je sreća, u karijeri kod kuće!

Oriflame biznis je dizajniran sa fleksibilnim rasporedom i načinom života. Kod nas je sve krojeno po vama! Bez obzira da li želite da uživate u popustima na svoje omiljene proizvode i ostvarite neki dodatni prihod ili postanete Brend partner, sve to možete učiniti na svoj način. Vi unosite strast, a ostalo nudimo - trening, alate, unapređene proizvode i zajednicu koja vas podržava. Vreme je da pronađete balans - rad-život-strast!

Zatvori

GLOBALNA ZAJEDNICA

Budite deo nečeg većeg i steknite prijatelje svuda u svetu.

Pročitajte više

Jedna od prednosti rada kao Oriflame Brend partner jeste prilika da se rodi prijateljstvo sa ljudima iz celog sveta, vašim istomišljenicima koji dele interesovanje za lepotu i poslovni uspeh. 

Ponosni smo na našu raznoliku 3-milionsku globalnu zajednicu žena i muškaraca. Volimo da delimo iskustva, obučavamo i pomažemo jedni drugima u rastu i razvijanju u sklopu dinamičnog i zanimljivog okruženja. 

Zatvori

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Kako mogu da se pridružim?

Koliko vremena mi je potrebno za rad?

Kako je biti Oriflame Brend partner?

Šta je potrebno za pridruživanje Oriflame svetu?

Kako se počinje?

Kako mogu da zaradim novac?