Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Zaradite novac

Od dodatne zarade do vlastitog poslovanja. Sami odlučujete dokle želite da napredujete i kakav životni stil želite da imate. Možete putovati svetom, učestvovati na konferencijama i dobiti mnoštvo nagrada. Sve počinje jednostavnim korakom - učlanjivanjem u Oriflame.
Sanjate li o vlastitom poslu?

Sanjate li o prihodu koji vam omogućava da više vremena provodite s vašim prijateljima i uz svoju porodicu? Sami možete odrediti svoj cilj u Oriflame-u. Jedino što morate da uradite je da se učlanite.

Postoje dva načina na koje možete zaraditi novac uz Oriflame:

Preporučujte Oriflame proizvode

Ako želite povećati svoj prihod preporukom Oriflame proizvoda, možete ostvariti zaradu u iznosu od 20% u odnosu na katalošku cenu proizvoda. Svake tri nedelje nudimo vam novi Oriflame katalog proizvoda.

Zaradite još više, pozovite druge da se priključe

Izgradite svoj tim saradnika. Na taj način proširićete mrežu saradnika i povećati svoju zaradu. Postojeći Oriflame konsultanti i Oriflame tim zaposlenih tu je da vam pomogne u svakom koraku vašeg uspona ka vrhu. U svakom trenutku.

Sa vama smo na svakom vašem koraku - Oriflame Akademija

Oriflame i naši Lideri vam obezbeđuju vam širok izbor alata i treninga koji će vam pomoći da ostvarite san. Internet podrška je tu da vam interaktivnim alatima pomogne u tome.

 Oriflame poslovna prilika donosi vam vaše snove nadohvat ruke - uz minimalna ulaganja i bez rizika.

PRIKLJUČITE SE SADA!