Nega kose
Početna

Četiri ženstvene frizure koje ćete definitivno poželeti da isprobate ovog proleća

Published: 7.3.2024. | Author: Valeria Solonari

Iako „pravo“ vreme za osvežavanje stila ne postoji, proleće zahteva „seckanje“ u tim vremenskim prilikama! Prihvatite neočekivano i istaknite se svojom frizurom ove sezone. Od butterfly bob frizure, do Birkin šiški iz 70-ih, otkrijte koje će cool ženstvene frizure udahnuti novi život vašem izgledu za proleće 2024, a i duže.

Butterfly bob frizura

Saznajte više

Ako ste se ošišali kao Hejli Biber prošle jeseni, verovatno čekate da vam ovog proleća kosa poraste. Odlučite se za butterfly bob, nežan, oblikovani stil sa slojevima koji podsećaju na leptirova krila. Ova kraća verzija seže negde između brade i ključne kosti, ističući besprekornu tranziciju između dužina za bolji pokret i svestranost. Da biste postigli fluidnu siluetu, probajte StylerPRO okruglu četku kako bi pomogla pri stvaranju tih prozračnih slojeva.
Inspiracija: Zendaya

Saznajte više

Birkin šiške

Da li volite šiške koje padaju poput zavese, ali želite nešto malo odvažnije? Upoznajte Birkin šiške! Ovaj stil koji oda počast nezaboravnoj ikoni Džejn Birkin uključuje strategijsko šišanje kako bi se stvorio zavodljivi okvir za vaše lice. Kada razgovarate sa svojim frizerom o Birkin šiškama, naglasite važnost održavanja ravnoteže između sofisticiranosti i nagoveštaja bunta. Održavajte svoje šiške svežim i smelim uz Duologi suvi šampon za kontrolu sebuma.
Inspiracija: Dakota Johnson

Saznajte više

Polished shag frizura

Ova frizura jeste sofisticirana varijacija na "shaggy bob" frizuru koja je dominiralo 2023. godine. Sa dobro definisanim slojevima i glatkim završetkom, „polished shag“ postiže savršenu ravnotežu između oštrine i elegancije. Pokazuje poštovanje prema bezbrižnom duhu klasičnog „shag-a", dok održava moderni estetski izgled. Preporučujemo Duologi Sealing Hair serum da umiri bilo kakve neposlušne dlačice i nepoželjne uvojke.
Inspiracija: Jenna Ortega

Textured pixie (teksturisani piksi) frizura

Klasična piksi frizura dobila je svoje koketno osveženje u 2024. godini. Za one koji se usuđuju da nose kratke i nestašne frizure, teksturirani piksi je razigrani stil koji zahteva pažljivo razmatranje gustine vaše kose i oblika lica. S kratkim šiškama koje nežno prelaze preko čela, savršena je za one sa prirodno talasastom ili kovrdžavom kosom, omogućavajući kosi da zasija uz minimalno stilizovanje. Održavajte teksturiran osećaj sa Duologi CC Hair Beautifier sprejem za šik izgled bez mnogo napora.
Inspiracija: Taylor Hill
Pogledajte proizvode iz ovog članka
StylerPRO okrugla četka za kosu

StylerPRO okrugla četka za kosu

3,29 €

6,50 €

Kutak za inspiraciju

Šta je "Hair Slugging" i da li vredi isprobati?
Nega kose
Šta je "Hair Slugging" i da li vredi isprobati?

Recite zbogom lošim danima za kosu uz najnoviji TikTok trend – Hair Slugging! Ova tehnika je inspirisana korejskom lepotom i uključuje nanošenje debelog sloja ulja na kosu tokom noći kako bi se postigla bujna i zdrava kosa. Ali da li zaista čini čuda za vašu kosu? Pogledajmo detaljnije šta se krije iza "Hair Slugging" tehnike i da li zaista zaslužuje svu tu popularnost.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR