Sezonski sadržaj
Početna

NAŠI NAJZNAČNIJI BEAUTY PROIZVODI SVIH VREMENA

KLASIKA SA RAZLOGOM

Maskare, podloge i dnevne kreme – postoje određeni kozmetički proizvodi koji su uspeli da steknu status najznačajnijih klasika koji traju iz godine u godinu. Pitate se kako su ovi proizvodi izdržali test vremena? Pa, verujemo da su naši najznačajniji proizvodi toliko dobri da ne možete a da ih ne kupujete iznova i iznova. U nastavku smo istakli sve naše najznačajnije proizvode koje možete biti sigurni da ćete preneti svojim najmilijima sa generacije na generaciju.
UPOZNAJTE NAŠE NAJZNAČAJNIJE PROIZVODE ZA NEGU KOŽE

NEGA KOŽE KOJA JE IZDRŽLA TEST VREMENA

Tender Care balzam koji koristite od srednje škole i Royal Velvet dnevna krema u koju se vaša mama uvek kune, dostigli su fazu najznačajnijih proizvoda. Žene širom sveta godinama vole rezultate koje daju ovi proizvodi i nastavljaju da ih preporučuju svojim prijateljima, porodici i kupcima.

NOVAGE NOĆNA MASKA – 8 SATI SNA U TEGLICI

PORUČITE
ROYAL VELVET IZDRŽAVA TEST VREMENA

ROYAL VELVET IZDRŽAVA TEST VREMENA

SAZNAJTE VIŠE

TENDER CARE VIŠENAMENSKI BAZAM

TENDER CARE VIŠENAMENSKI BAZAM

SAZNAJTE VIŠE
UPOZNAJTE NAŠE NAJZNAČAJNIJE MAKE-UP PROIZVODE

MILK & HONEY KREMA ZA RUKE I TELO

Znajući prednosti mleka i meda, kreirali smo kolekciju Milk & Honey Gold. Nudi širok spektar hranljivih i bogatih formulacija za vaše lice, kosu i telo koje vam pružaju vrhunsko iskustvo nege.
PORUČITE SADA
UPOZNAJTE NAŠE NAJZNAČAJNIJE MAKE-UP PROIZVODE

ŠMINKA KOJA NIKAD NE IZLAZI IZ STILA

Maskara za koju je klinički dokazano da pruža izuzetno veliki volumen i dužinu trepavica, hibridna podloga za kožu i šminku koja ujednačava ton kože i mešavina kuglica koju možete koristiti kao rumenilo, bronzer i hajlajter i naglasiti prirodan, prelep sjaj. .. Svi ovi proizvodi su evoluirali od omiljenih klasika do modernih najznačajnijih proizvoda koje ulaze u istoriju lepote.

WONDER LASH XXL WATERPROOF MASKARA

PORUČITE SADA

GIORDANI GOLD KUGLICE ZA NIJANSIRANJE OBOGAĆENE SERUMOM

UPOZNAJTE NAŠE NAJZNAČAJNIJE MIRISE

MIRIS KOJI JE VOLJEN ŠIROM SVETA

Ljubitelji mirisa širom sveta se slažu da Giordani Gold Essenza parfem nosi sa pravom status najnačajnijeg mirisa. Sa samo jednim nanošenjem, miris cvetova pomorandže ispunjava sobu, budeći sve najlepše uspomene iz prošlosti. To je miris za koji je dokazano da je zaista nezaboravan.

PORUČITE NAJPRODAVANIJE PROIZVODE
Novage+ Intense hranljive uljane kapsule za lice
Novage+

Novage+ Intense hranljive uljane kapsule za lice

15,99 €

33,00 €

Kutak za inspiraciju

Ček-lista za torbu za plažu 2024: pet najboljih stvari za leto
Sezonski sadržaj
Ček-lista za torbu za plažu 2024: pet najboljih stvari za leto

Kako se leto približava, svakodnevno vas pozdravljaju blagi povetarac i duži sunčani dani,savršeni za idilično odmaranje na plaži. Bez obzira da li imate odmor koji je već zapisan u vaš raspored ili jednostavno planirate vikende okupane suncem, pravo je vreme za beg od obaveza.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR