Sezonski sadržaj
Početna

Vaš vrhunski vodič za zaštitu od sunca

Published: 9.5.2024. | Author: Valeria Solonari

Da li ponekad previdite zaštitu od sunca u svakodnevnoj rutini? Niste jedini. Promenljiva klima i zagađenje vazduha mogu da ubrzaju starenje kože, uzrokujući hiperpigmentaciju, fine bore i gubitak kolagena. Uz naš asortiman možete ostati zaštićeni tokom cele godine!

Exploring suncare essentials

As we gear up for the summer months, the importance of suncare cannot be overstated. Given the growing awareness of the harmful effects of UV rays, it's essential to find the right products tailored to your needs. Whether you prefer lightweight formulas for everyday wear or more intensive protection for extended sun exposure, there's something here for everyone to bask in the sun responsibly.

Saznajte više

Zaštita za telo

Za ciljanu zaštitu od sunca, razmislite o našoj Sun Zone kremni za osetljivu kožu sa ZF 50+. Ova moćna formula, obogaćena hranljivim uljima, ne samo da štiti vašu kožu od UV zraka već i dubinski hidrira, čineći kožu mekom i gipkom. A kada ste u pokretu? Isprobajte Sun Zone spej sa ZF 50 koji čini praktično rešenje koje obezbeđuje pokrivenost širokog spektra dok je vodootporno, savršeno za aktivnosti na otvorenom i dane na plaži.

Poručite

Zaštita za lice

Naše kreme za lice nude zaštitu dvostrukog dejstva od velikih spoljašnjih agresora kao što su UVA, UVB, zagađenje i slobodni radikali.Novage+ Proceuticals dnevna krema sa ZF 50 pruža laganu formulu protiv starenja koja priprema i štiti, čineći sve tipove kože (uključujući osetljivu! ) mekanim i blistavim. Slično tome, Optimals Multi-Protection UV dnevna krema sa ZF 50 je višenamensko sredsvo za zaštitu koje se brzo upija i deluje neprimetno ispod šminke. Nema masnoće, nema belog traga - samo blistava, zaštićena koža.

Saznajte više

Dnevne kreme sa ZF

Dok kreme za sunčanje lica pružaju visok nivo zaštite, hidratantne kreme sa ZF kombinuju hidrataciju i zaštitu od sunca, idealne za svakodnevnu upotrebu. Novage+ dnevna krema protiv starenja sa ZF 30 intenzivno hidrira, jača i štiti kožnu barijeru u borbi protiv višestrukih znakova starenja. Izaberite između lagane i bogate formulacije za svoje specifične potrebe. Još jedna odlična opcija je Optimals Urban Guard dnevna krema saZF 25. Sa tehnologijom za zaštitu od zagađenja i nemasnom formulom pogodnom za sva godišnja doba, štiti i vlaži hidriranu kožu spremnu za grad.

Šminka sa ZF za bezbedan sjaj

Iako je pravilna priprema za negu kože sa ZF ključna, naša šminka sa ZF nudi dodatni sloj zaštite od sunca za bezbedan, sunčani sjaj. Od toniranih hidratantnih krema do pudera, naš asortiman pruža i pokrivenost i prednosti ZF za besprekoran ten.

Hidratantne tonirane kreme sa ZF

Za dnevnu zaštitu sa nagoveštajem pokrivenosti, isprobajte našu Giordani Gold CC kremu sa ZF 30. Ovaj višenamenski proizvod pruža hidrataciju i zaštitu od sunca dok ujednačava ton vaše kože za prirodan, blistav finiš. Njegova lagana formula čini ga savršenim za svakodnevnu upotrebu, osiguravajući da vaša koža ostane zaštićena bez osećaja težine ili masnoće.

Tečni puderi sa ZF

Za besprekoran ten i zaštitu od sunca u jednom, naša Giordani Gold tečni puder sa serumom i ZF 12 i Giordani Gold Eternal Glow tečn puder sa ZF 25 su vaša osnovna opcija. Bez obzira da li više volite formulu sa serumom koja prkosi starenju koja trenutno zamagljuje fine linije ili snažno hidratantnu tečnu podlogu koja ima sertifikaf udruženja vegana, obe obezbeđuju dobro prekrivanje i negu kože kako bi vaša koža izgledala najbolje.
Poručite proizvode
Sun 360 suvi sprej za telo i lice sa ZF 50
Sun Zone

Sun 360 suvi sprej za telo i lice sa ZF 50

9,99 €

21,00 €

Giordani Gold tečni puder sa serumom protiv starenja i ZF 12 + UVA zaštitom
Giordani Gold

Giordani Gold tečni puder sa serumom protiv starenja i ZF 12 + UVA zaštitom

18,99 €

23,00 €

Kutak za inspiraciju

Ček-lista za torbu za plažu 2024: pet najboljih stvari za leto
Sezonski sadržaj
Ček-lista za torbu za plažu 2024: pet najboljih stvari za leto

Kako se leto približava, svakodnevno vas pozdravljaju blagi povetarac i duži sunčani dani,savršeni za idilično odmaranje na plaži. Bez obzira da li imate odmor koji je već zapisan u vaš raspored ili jednostavno planirate vikende okupane suncem, pravo je vreme za beg od obaveza.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR