Šminka
Početna

Najbolji make-up saveti i trikovi za zrelu kožu

Published: 15.2.2024. | Author: Valeria Solonari

Lepota se razvija s godinama, pa tako i naš pristup šminkanju. Ne radi se samo o specifičnim bojama za usne ili nijansama senki (ako ih volite, nosite ih!), već o formulama i tehnikama šminke koje biste trebali redovno da koristite. Istražite najbolje savete za šminkanje kako biste poboljšali izgled zrele kože, proslavljajući svaku liniju i konturu sa samopouzdanjem i gracioznošću!

Saznajte više

Prajmer ne sme biti predmet osporavanja

Kako godine prolaze, postaje još važnije da pripremite i oplemenite kožu. Započnite sa Giordani Gold podlogom sa serumom, hidratantnom, prožetim moćnom hijaluronskom kiselinom, savršenom za zrelu kožu. Ovaj sastojak ne samo da izglađuje fine linije, već i obezbeđuje da vaša šminka neprimetno prianja.
Alternativno, izaberite Waunt Woke Up Like This korektivnu podlogu za trenutni efekat savršene kože. Ova nagrađivana hibridna prajmer krema se može pohvaliti Hydrosphere tehnologijom, koja gasi žeđ vaše kože dubinskom hidratacijom iznutra i spolja. Način na koji se ponašate prema svojoj koži određuje ton i koliko će dobro izgledati vaša šminka.

Besprekorno, manje je više

Ne možete sakriti bore, i ne pokušavajte,, jer ćete samo privući još više pažnje na njih. Pobrinite za izgled kože laganim potezima ruke i četkicom. Zamenite proizvode u prahu onima na bazi kreme kako biste izbegli stvaranje finih inija.
Pomešajte kapljicu IlluSkin tečnog hajlajtera sa vašom Eternal Glow tečnim puderom za blistavu završnicu. Koristite vlažni sunđer za šminkanje, fokusirajući se na tapkanje, a ne na razmazivanje. Postepeno gradite pokrivenost tamo gde je potrebno, omogućavajući vašoj koži da zablista mladalačkim sjajem.

Nanošenje rumenila

Saznajte više

Revitalizujte svoj ten strateškim nanošenjem rumenila. Pravilo nanošenja na jagodice nije tako efikasno u svim životnim dobima. Umesto toga, kuglice sa serumom malo iznad jagodica, mešajući ih nagore da biste podigli lice i dali prirodan, živahan sjaj. Obogaćene hijaluronskom kiselinom i serumom za otkrivanje mladolokog izgleda. GG kuglice su idealnei za zrelu kožu jer poboljšavaju sjaj, mekoću i teksturu kože.

Podignite i definišite obrve

Očuvanje dlačica obrva postaje ključno sa godinama, jer su one često nestaju tokom protoka godina – pinceta više nije vaš prijatelj. Koristite Giordani Gold olovku za obrve sa trouglastim vrhom da dodate definiciju, fokusirajući se na popunjavanje razređenih oblasti. Njegova kremasta formula i jastučni aplikator na krajevima olakšavaju praćenje prirodnog luka vaših obrva za laskav oblik i prirodan izgled. Završite sa maskarom za obrve da biste postavili dlačice na mesto, dajući vašim očima trenutno podizanje.

Oblikujte usne

Kako starite, koža oko vaših usana počinje da se bora, vodeći ka neujednačenoj liniji usne. Pomozite da se usne oiviče i bolje definišu Giordani Gold Sculpting olovkom koja sadrž sastojke koje koža voli. Možete dodati sjaj na vrh za sjaj i definiciju, ali poželjno onaj koji nije previše težak ili lepljiv. Zapamtite, izbegavanje određenih boja sa godinama je mit, pa izaberite bilo koju nijansu ruža koja vas čini srećnom – završetak zavisi isključivo od ukusa.

Kutak za inspiraciju

Uparite nijansu ruža sa raspoloženjem tokom Dana zaljubljenih
Šminka
Uparite nijansu ruža sa raspoloženjem tokom Dana zaljubljenih

Pronađite najbolju nijansu ruža povodom Dana zaljubljenih.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR