Nega kože
Početna

Kako odabrati najbolje sredstvo za čišćenje lica

Published: 9.5.2024. | Author: Valeria Solonari

Koliko god da volimo da se igramo šminkom, ništa ne pruža veći osećaj slobode od trenutka kad je skinemo. Svako od naših sedam sredstava za čišćenje lica nudi jedinstveno iskustvo nege, ali sva dele zajednički cilj, da vam pruže samopouzdanje da prigrlite sebe, sa i bez šminke.

Saznajte više

Novage+ Refresh gel za čišćenje

Novage+ Refresh gel za čišćenje je moćno sredstvo za čišćenje svih tipova kože. Obogaćen sastojcima identičnim koži, odaje počast prirodnoj lepoti vaše kože. Ova gel formula koja se pretvara u bogatu penu bez napora uklanja šminku, zagađivače i kreme sa ZF, Čineći vašu kožu osveženom i ojačanom. Ono što ga izdvaja je Bio Lipid sistem, inovativna bioaktivna tehnologija obogaćena biljnim uljima.
Najbolje odgovara: svim tipovima kože a posebno onima koji žele blistavi praznični sjaj Tekstura: gel koji peni Ključna karakteristika: Bio Lipid sistem sa dvostrukim dejstvom čišćenja i zaštite

Novage+ Comfort Oil-to-Milk sredstvo za umivanje

Novage+ Comfort Oil-to-Milk srestvo za umivanje je vaše utočište mira tokom užurbanih praznika. Ovo sredstvo se transformiše iz ulja u blago mleko kada se pomeša sa vodom, efikasno uklanjajući šminku, nečistoće i kreme sa ZF. Njegov bio lipidni sistem obezbeđuje održavanje pH ravnoteže kože. Značajno je da je takođe odličan prethodnik u rutini snažnog dvostrukog čišćenja.
Najbolje odgovara: kao prvi deo rutine dvostrukog čišćenja (posebno značajnog tokom praznika) Tekstura: transformiše se iz ulja u mleko Ključna karakteristika: Bio Lipidni sistem za postizanje pH ravnoteže ćelijske regeneracije

Saznajte više

Waunt Level Up buter-sredstvo za čišćenje

Treba vam sredstvo za čišćenje koje je jednako luksuzno koliko i efikasno? Unapredite svoju negu kože pomoću Waunt Level Up buter-sredstva za čišćenje, gde se efikasnost susreće sa dubinskom hidratacijom. Njegova opuštajuća tekstura pransformiše se iz butera u ulje pa do mleka (kada se pomeša s vodom), rastvarajući svu šminku i nečistoću. Sa kupuasu buterom, sa etičkim poeklom iz brazilskog Amazona, ova formulacija je kreirana od sastojaka odobrenih za vegane i registrovana je pri Udruženju vegana™.
Najbolje odgovara: pronicljivim entuzijastima veganske lepote
Tekstura: višefazna transformacija
Ključne karakteristike: veganska formula uz intenzivnu hidrataciju

Novage+ Skinrelief Pro Resilient penušavo sredstvo za čišćenje

Osetljiva koža zaslužuje posebnu negu, a Novage+ Skinrelief Pro Resilient penušavo sredstvo za čišćenje odgovara ovom izazovu. Njegova nežna formula efikasno uklanja šminku i nečistoće dok umiruje i održava prirodnu otpornost vaše kože. Istaknute karakteristike su Ultra Calm tehnologija i d-pantenol, koji deluju u harmoniji na negovanju osetljive kože tokom vremena.
Najbolje odgovara: osetljivoj koži kojoj je potrebna nega koja umiruje i pruža protivupalni efekat Tekstura: umirujuća pena Ključne karakteristike: Ultra Calm tehnologija i d-pantenol za blagu elastičnost

Saznajte više

Optimals Urban Guard 3D višenamnsko sredstvo za čišćenje

Stanovnici gradova mogu da se raduju, jer Optimals Urban Guard 3D višenamensko sredstvo za čišćenje predstavlja vrhunsku odbranu od urbanih zagađenja! Ova 3 u 1 formula pročišćava, vrši piling i revitalizuje, što je čini idealnom za kožu pod stresom od zagađenja. Njegova glavna karakteristika je sinergija antioksidativnih polifenola, salicilne kiseline i prirodnnih piling čestica drobljenih borovnica koji zajedno deluju za iskustvo dubinskog čišćenja.
Najbolje odgovara: za dubinsko čišćenje pora u urbanom okruženju Tekstura: penušava Ključne karakteristike: Urban shield tehnologija sa antioksidantima i nežni piling

Optimals Soothing micelarna voda

Za brzo i efikasno čišćenje i uklanjanje šminke, Optimals Soothing micelarna voda je pouzdano rešenje. Sa laganom teksturom i formulom bez ispiranja i bez trljanja, nežno pročišćava dok održava nivo hidratacije. Uz HydraRise tehnologiju i ursolnu kiselinu iz vresa, ova blaga formula nudi osvežavajuće i umirujuće iskustvo, čak je i pogodna za delikatna područja poput usana i očiju.
Najbolje odgovara: za čišćenje lica i uklanjanje šminke kada ste u pokretu Tekstura: lagana micelarna voda Ključne karakteristike: ursolna kiselina iz vresa i HydraRise tehnologija za umirujuću hidrataciju

Diamond Cellular micelarna voda

Neka čišćenje postane deo vašeg svakodnevnog rituala lepote sa Diamond Cellular micelarnom vodom. Ovo višenamensko sredstvo za umivanje ne samo da čisti već i tonizira i uklanja šminku. Micelarna tehnologija, ekstrakt belog tartufa i Skin Luminous aktivni sastojak su kombinovani da obezbede rešenje sve u jednom koje vašu kožu čini blistavom, glatkom i dubinski okrepljenom.
Najbolje odgovara: za sveobuhvatno čišćenje i toniziranje Tekstura: micelarni rastvor Ključne karakteristike: micelarna tehnologija i eksrakt belog tartufa za blistavi ten.
Pogledajte proizvode iz ovog članka
Novage+ Refresh gel za čišćenje
Novage+

Novage+ Refresh gel za čišćenje

21,00 €

Kutak za inspiraciju

Šest grešaka u nezi kože koje treba da izbegnete
Nega kože
Šest grešaka u nezi kože koje treba da izbegnete

Ne vidite očekivane rezultate svoje rutine nege kože? Može biti teško da se to ispravi. Hajde da vas vratimo na pravi put tako što ćemo stati na kraj najčešćim greškama u nezi kože pomoću ovog vodiča koji je jednostavan za praćenje, korak po korak.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR