Nega kože
Početna

Predstavljamo vam Univerzalni balzam!

Published: 9.5.2024. | Author: Andrea Simons

Univerzalni balzam koji volite je dobio novo ruho! Saznajte detalje i informacije o tome kako smo unapredili vaš omiljeni proizvod!

Saznajte više

Univerzalni balzam je kultni Oriflame proizvod još od njegovog nastanka, 1970. godine. To je jedan od onih proizvoda koje svi držimo u svojim torbicama, kupatilima ili na noćnim ormarićima kao čudesni balzam za suve usne, nokte, ruke – za šta god želite! Sastav je isti od 1980. godine (pre toga je Univerzalni balzam, originalno ime Tender Care, u prevodu nežna nega, zapravo bio krema za područje oko očiju). Malo smo oklevali kada smo došli na ideju o unapređenju formule, odnosno pitali smo se da li je potrebno menjati nešto sto je već kultno i uspešno . Međutim, više od svega bila je želja i vera da čuveni Univerzalni balzam možemo podići na sledeći nivo, što je zapravo i bilo vredno truda. Sada smo veoma ponosni na rezultat koji smo postigli!

Kako i zašto smo unapredili Univerzalni balzam?

Želeli smo da zadržimo isti sastav koji vam je već poznat, ali s više ljubavi i poštovanja prema planeti. Tako smo ga unapredili prirodnim uljima iz obnovljivih izvora – suncokretovim i ricinsovim, što je rezultiralo sastavom 99% prirodnog porela. Ne brinite, on i dalje neguje vašu kožu baš kao i ranije (zamolili smo kupce da testiraju). U suštini, to je Univerzalni balzam koji poznajete i volite, samo još prirodniji! I ne samo to, već smo odlučili da unapredimo i pakovanje!

Saznajte više

Zeleno (ekološko) pakovanje

Uspeli smo da unapredimo dizajn ambalaže tako da sada sadrži 20% manje plastike. Manje plastike znači manje otpada, što znači manji ekološki uticaj na životnu sredinu. Smatramo da je to veliki uspeh! Takođe, napravili smo širi otvor na ćupiću za lakši pristup što omoućava da iskoristite i poslednje količine proizvoda u pakovanjju. Na sve to dadajte i osveženi dizajn logotipa i lepo pakovanje u više boja (osim originalnog, koja dolazi u nežno roze nijansi) i dobićete novi Univerzalni balzam!

Saznajte više

Hranljiva nega za suvu kožu celog tela

Univerzalni balzam je omiljen ne samo zbog svog hranljivog sastava, već i zbog toga što je prikladan za kožu celog tela! Pored toga što ga koristite kao negu za suve usne, kožu, zanoktice, laktove, pete itd, možete ga koristiti i za mnoge druge stvari! Evo nekoliko manje poznatih a veoma korisnih saveta:
• Koristite ga kako biste dobili izvajani izgled obrva, kao alternativu gelu za obrve
• Koristite ga kao hajlajter na jagodicama za prirodan sjaj.
• Nanesite ga na suvu kožu oko nosa po hladnom vremenu.
Da li ste dobili neku novu ideju? U svakom slučaju, nadamo se da ste uzbuđeni, baš kao i mi. Ponosni smo što proizvod koji je s nama tako dugo može nastaviti svoje putovanje u novom ruhu, ali s više ljubavi i poštovanja prema planeti dok efikasna nega ostaje prisutna, kao i uvek. Poručite svoj Univerzalni balzam već danas!
Pogledajte proizvode iz ovog članka
Natural univerzalni balzam
Tender Care

Natural univerzalni balzam

2,49 €

5,30 €

Kutak za inspiraciju

Šest grešaka u nezi kože koje treba da izbegnete
Nega kože
Šest grešaka u nezi kože koje treba da izbegnete

Ne vidite očekivane rezultate svoje rutine nege kože? Može biti teško da se to ispravi. Hajde da vas vratimo na pravi put tako što ćemo stati na kraj najčešćim greškama u nezi kože pomoću ovog vodiča koji je jednostavan za praćenje, korak po korak.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR