Wellosophy
Početna

NEGUJTE SVOJU LEPOTU IZNUTRA!

ZDRAVA KOŽA, KOSA I NOKTI POČINJU OD DOBRE ISHRANE

Da li izvlačite maksimum iz svoje rutine lepote? Zdrava koža, kosa i nokti su vaša najdragocenija lepota i verovatno ulažete mnogo vremena i novca u njihovu negu – i to je sjajno! Ali ako želite da svoju rutinu lepote podignete na viši nivo, takođe je važno da svakodnevno konzumirate prave hranljive materije. Wellosophy proizvodi su prepuni hranljivih sastojaka za lepotu kako bi poboljšali vašu rutinu lepote iznutra ka spolja. Više lepote? Možete to uz Wellosophy!

DA LI STE ZNALI?

Vežbanje je dobro za vašu kožu! (Crane et al., 2015)

SAZNAJTE VAŠE POTREBE!

URADITE TEST
UPOZNAJTE SVOJE NOVE BEAUTY HEROJE!

NUTRICOMPLEX ZA KOSU I NOKTE

PODRŽITE SNAGU I LEPOTU OD GLAVE DO PETE

JakI, lepI kosa i nokti počinju tamo gde počinje njihov rast – vaši folikuli dlake i matrica vaših noktiju. NutriCompleX za kosu i nokte je precizna formulacija veoma specifičnih hranljivih materija – uključujući vitamine, minerale i aminokiseline – formulisana da podrži njihovu zdravu funkciju i – tokom vremena – otkrije pravu lepotu vaše kose i noktiju, od korena do vrhova!

SAZNAJTE VIŠE

WELLNESS PACK ZA MUŠKARCE I ŽENE

HOLISTIČKA LEPOTA U KESICI

Wellosophy Wellness Pack je pametan trio dodataka koji su osmislili naši nutricionisti da podrže vaše zdravlje i blagostanje od glave do pete i iznutra - a to uključuje i vašu lepotu! Sa 23 esencijalna vitamina i minerala, omega-3 masnim kiselinama i spektrom antioksidanata, uključujući prirodni astaksantin, Wellness Pack pruža višeslojnu hranu za lepotu koju će vaša koža, kosa i nokti voleti!

PROTEINSKA MEŠAVINA

PODRŽITE SVOJU LEPOTU PROTEINIMA

Proteini su gradivni blokovi svih tkiva u našem telu – uključujući naše „proteine lepote“ – kolagen i elastin u našoj koži i keratin u našoj kosi i noktima. Obezbeđivanje dovoljno proteina iz hrane koju jedemo je važno za podršku proizvodnji ovih proteina kako bismo optimizovali našu lepotu danas – i kako starimo. Da li unosite dovoljno proteina ishranom? Wellosophy Proteinska mešavina je jednostavan način da povećate unos proteina – nezaslađena formula u prahu bez ukusa znači da možete da je dodate u bilo koji obrok – smutije, šejkovi, supe, variva, umake, peciva… mogućnosti su beskrajne!
PORUČITE PROIZVODE
Wellosophy Wellness Pack za muškarce
Nema na zalihama
Wellosophy

Wellosophy Wellness Pack za muškarce

34,00 €

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE! 4 po ceni 3

PODRŠKA VAŠOJ KOŽI IZNUTRA

Kako Wellosophy Wellness Pack podržava zdravlje vaše kože? Objašnjava Isabella Lee, PhL, nutricionista i član Oriflame Saveta za ishranu.

ŠTA JESTI ZA NEVEROVATNU KOŽU

ZDRAVO STARENJE

ZDRAVO STARENJE

SAZNAJTE VIŠE
ZDRAVLJE I IMUNITET CREVA

ZDRAVLJE I IMUNITET CREVA

SAZNAJTE VIŠE
KONTROLA TEŽINE

KONTROLA TEŽINE

SAZNAJTE VIŠE
ZDRAV NAČIN ŽIVOTA

ZDRAV NAČIN ŽIVOTA

SAZNAJTE VIŠE

Kutak za inspiraciju

Četiri načina za bolje zdravlje kostiju
Wellosophy
Četiri načina za bolje zdravlje kostiju

Da li ste znali da kada dostignete 30, vaše kosti polako gube gustinu i da se povećava rizik od razvoja krhkih kostiju tokom života? Pomozite u upravljanju tim rizikom tako što ćete preduzeti četiri jednostavna koraka za izgradnju i održavanje jakih, zdravih kostiju!

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR