Wellosophy
Početna

TRAJNO SE ZALJUBITE U SVOJE TELO!

BIRAJTE ZDRAVIJI PUT DO ZDRAVE TEŽINE

Gubitak težine - ili pokušaj održavanja zdrave težine - može biti ispunjen zamkama. Nerealni ciljevi i očekivanja, stroge dijete i razočarenje. Wellosophy veruje u drugačiju vrstu upravljanja težinom – onu koja podržava, hrani i održiva je. Spremni za trajnu promenu? Možete vi to uz Wellosophy!

KAKO DA ODRŽAVAM ZDRAVU TEŽINU?

Kada želite da smršate ili održite težinu nakon gubitka kilograma, vaš izbor hrane je važan – ali postoje i druge stvari koje vam mogu pomoći da uspete – saznajte šta je to!

OTKRIJTE VAŠE POTREBE

URADITE TEST

DA LI STE ZNALI?

Praćenje programa za kontrolu težine, uključujući Zamenske obroke, može vam pomoći da ostvarite uspeh! (Astbury et al., 2018)
KOMPLETNA ISHRANA ZA ZDRAVU KONTROLU TEŽINE

ZAMENSKI OBROK ŠEJK – SA UKUSOM ČOKOLADE

SAZNAJTE VIŠE

ODRŽIV NAČIN MRŠAVLJENJA – I ODRŽAVANJA TEŽINE!

Gubitak kilograma je težak – a održavanje je još teže – ako ste se ikada mučili sa strogim dijetama i brzo povratili težinu nakon gubitka težine, tačno znate o čemu govorimo! Wellosophy proizvodi za zamenu obroka su formulisani za vaš uspeh. Bogati su proteinima, izvor su vlakana i obogaćeni sa 23 esencijalna vitamina i minerala, obezbeđuju svu ishranu redovnog zdravog obroka, ali sa oko upola manje kalorija. Jednostavno zamenite dva dnevna glavna obroka da biste smršali, a jedan za održavanje težine nakon gubitka težine. Samo pomešajte sa mlekom za kompletan obrok za nekoliko minuta – šta može biti lakše?!

DA LI ZAMENSKI OBROK STVARNO RADI?

Zaboravite rigorozne dijete! Mr Marlene Nordlander, registrovani dijetetičar i član Oriflame Saveta za ishranu, objašnjava šta su Zamenski obroci, kako deluju i kako ih koristiti za uspešno mršavljenje i održavanje.

POBOLJŠAJTE ISHRANU, SMANJITE KALORIJE!

Kada ste na dijeti za mršavljenje i smanjite veličinu porcija i unos kalorija, moguće je da se i vaš unos hranljivih materija smanji ako vaša ukupna ishrana nije uravnotežena i raznolika. Wellosophy Wellness Pack pomaže da podržite vaš unos ishranom sa širokim spektrom važnih hranljivih materija – vitamina i minerala, omega-3 masnih kiselina i antioksidanata – u praktičnoj dnevnoj kesici.

SAZNAJTE VIŠE

PODRŽITE SVOJU REGULACIJU TEŽINE ODREĐENIM HRANLJIVIM MATERIJAMA!

Wellosophy individualni dodaci ishrani su jednostavan način da budete sigurni da dopunjavate svoju ishranu specifičnim dnevnim hranljivim materijama koje možda nećete dobijati u dovoljnim količinama na svom putu upravljanja težinom.

KOJU HRANU TREBA DA JEDEM DA SMANJIM TEŽINU?

Kada pokušavate da smršate, važno je da uključite hranu iz svih grupa hrane – ali koliko? Saznajte ovde!
PORUČITE PROIZVODE
Wellosophy Zamenski obrok za kontrolu težine sa ukusom čokolade
Nema na zalihama
Wellosophy

Wellosophy Zamenski obrok za kontrolu težine sa ukusom čokolade

54,00 €

WELLOSOPHY VODIČ ZA USPEŠNO UPRAVLJANJE TEŽINOM

ZAPOČNITE SVOJE PUTOVANJE KONTROLE TEŽINE!

Bilo da prvi put počinjete sa upravljanjem težinom ili ste u prošlosti isprobali različite dijete i rešenja za mršavljenje, ako ste spremni da usvojite novi način razmišljanja i zauzmete holistički pristup, mnogo je veća verovatnoća da ćete uspeti na duže staze! Dobijate savete o malim promenama u načinu života koje mogu napraviti veliku razliku i kako da uključite Wellosophy Zamenske obroke u svoje putovanje!
LEPOTA

LEPOTA

SAZNAJTE VIŠE
ZDRAVO STARENJE

ZDRAVO STARENJE

SAZNAJTE VIŠE
ZDRAVLJE I IMUNITET CREVA

ZDRAVLJE I IMUNITET CREVA

SAZNAJTE VIŠE
ZDRAV NAČIN ŽIVOTA

ZDRAV NAČIN ŽIVOTA

SAZNAJTE VIŠE

Kutak za inspiraciju

Četiri načina za bolje zdravlje kostiju
Wellosophy
Četiri načina za bolje zdravlje kostiju

Da li ste znali da kada dostignete 30, vaše kosti polako gube gustinu i da se povećava rizik od razvoja krhkih kostiju tokom života? Pomozite u upravljanju tim rizikom tako što ćete preduzeti četiri jednostavna koraka za izgradnju i održavanje jakih, zdravih kostiju!

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR