Glamurozan dizajn bočica inspirisan je izuzetnim haljinama visoke mode.
Glamurozan dizajn bočica inspirisan je izuzetnim haljinama visoke mode.

Dugotrajan utisak. Zrači svetlim cvetnim buketom koji sija veličanstvenim tragom.

Long Sillage tehnologija

Svaka prava zvezda je nezaboravna! Formulisano sa tehnologijom Long Sillage koja osnažuje srce i gornje note, Divine Exclusive parfemska voda je testirana i dokazano ostavlja nezaboravan mirisni trag dug preko 5 metara – za vrhunski uticaj zvezde.

Priča o glavnom sastojku

Svetlucavi

Akord zvezde .  Svaka zvezda ima svoju tajnu. Akord sjajne zvezde zauzima centralno mesto u ovoj snažno očaravajućoj vrhunskoj parfemskoj vodi koja zrači svetlim cvetnim buketom i sija veličanstvenim tragom. Glamurozna nota ekskluzivno stvorena za Oriflame, ovaj tajni potpis potpisuje božanstveno dug trag za vrhunski uticaj – predodređen da ostavi nezaboravan utisak kao niko drugi, sa akordom sjajne zvezde odišete neospornim kvalitetom zvezde.   Sjajne citrusne note sicilijanske mandarine, bergamota i primamljive divlje jagode otvaraju miris sa magnetskom privlačnošću za blistav i snažan prvi utisak. Sa toplom dušom u srcu, ekskluzivni akord sjajne zvezde zauzima centralno mesto – zrači svetlim cvetnim buketom božura i jasmina koji sija nezaboravnim i zadivljujućim tragom. Bogato tople drvene note pačuli Prisme ostaju da odišu večnim glamurom.

Nicolas Bonneville

Dora Baghriche

Parfumeri

Zauvek radoznala sa znatiželjnim umom koji je uvek tera ka otkriću, Dora je parfimer nekih od najpoznatijih mirisa moderne generacije. Kada je stvarala Divine, bila je inspirisana “ dugom, glamuroznom haljinom kao ikoničnim simbolom najglamuroznijih crvenih tepiha na svetu. ” Želeći da stvore miris koji će zabeležiti isti nezaboravan uticaj, bilo je važno da parfemska voda Divine Exclusive ima “ snažni miris koji će pratiti korisnika i ostaviti trenutni utisak na druge – poput glamurozne haljine od crvenog tepiha! ”


Dora je radila zajedno sa Nicolasom , koji je snažno inspirisan modom i veruje da su moda i miris tako blisko povezani kao oblik stila i izražavanja. Toliko je strastven u pogledu sirovina i različitih tehnika ekstrakcije i destilacije da većinu svog godišnjeg odmora provodi putujući po raznim mestima kada se beru biljke i cveće koje se koristi u parfimeriji – u Italiju za Mandarin i Bergamot, u Indiju za Jasmine Sambac; i sastojci su koje je koristio u parfemskoj vodi Divine Exclusive. Za Nicolasa, Chipre je vrhunska kompozicija mirisa i glamurozan potpis.

ZASIJAJTE SA DIVINE
Elegantna bočica parfemske vode ukrašena je blistavim Swarovski® kristalima.
ZASIJAJTE SA DIVINE
Elegantna bočica parfemske vode ukrašena je blistavim Swarovski® kristalima.

Dosegnite zvezde