Zašto treba da koristite ulje za čišćenje?

Otklanja nečistoće i odpušava pore 

Deluje na osnovu pravila hemije „slično rastvara slično“, gdje ulje za čišćenje rastvara i uklanja tvrdokorne masne nečistoće na vašoj koži, kao što je sebum, zagađivači, prljavština i šminka. Čišćenje uljem često je nežnije od ostalih sredstava sredstava za čišćenje lica, koja mogu sadržati grube sastojke koji uklanjaju prirodnu masnoću kože. Sredstvo za čišćenje na bazi vode ukloniće nečistoće na bazi vode, poput znoja i odumrlih ćelija kože, olakšavajućii Vašoj koži efikasnije upijanje seruma i hidratantnih krema.

Tehnologija: formulisano sa kombinacijom ulja, uključujući prirodno ulje noćurka.

Šta je metoda dvostrukog čišćenja?

Metoda dvostrukog čišćenja uključuje čišćenje lica prvo sredstvom za čišćenje na bazi ulja, a zatim i sredstvom na na vodenoj osnovi. Čišćenje uljem je važan prvi korak, jer masne nečistoće veoma doprinose zapušavanju pora i stvaranju fleka. Sredstvo za čišćenje na bazi vode ukloniće nečistoće na bazi vode, poput znoja i odumrlih ćelija kože, olakšavajućii Vašoj koži efikasnije upijanje seruma i hidratantnih krema.

Čišćenje uljem
Čišćenje uljem često je nežnije od ostalih sredstava za čišćenje lica, koja mogu sadržati grube sastojke koji uklanjaju prirodnu masnoću kože.
Čišćenje uljem
Čišćenje uljem često je nežnije od ostalih sredstava za čišćenje lica, koja mogu sadržati grube sastojke koji uklanjaju prirodnu masnoću kože.

Kako se koristi

  • Nanesite jednu ili dve doze ulja na ruku pa nanesite na suvu kožu.
  • Umasirajte nežno sve dok se ulje ne pretvori u mlečnu formulaciju. Ukoliko imate masnu T-Zonu, fokusirajte se na ovaj deo lica.
  • Isperite čistom, toplom vodom.
  • Korisite ujutru i uveče.
  • Za intezivniji efekat čišćenja nastavite sa sredstvom za čišćenje koje i inače koristite.