Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Kako da prijavim reklamaciju ili povrat?

Korak 1: Predajte online reklamaciju

Prijavite se na svoj nalog i birajte opciju Poručivanje – Reklamacije – Reklamacije. Odaberite relevanti broj fakture i pratite instrukcije. Bićete obavešteni kada budu potrebne određene informacije. Kada je zahtev gotov, potrebno je da ga sačuvate i pošaljete. Kolege iz Korisničkog servisa će pregledati vaš zahtev za reklamaciju u najkraćem mogućem vremenskom roku.

  • Ukoliko vam je isporučen oštećen proizvod: Ne zaboravite da priložite fotografiju oštećenog proizvoda. U većini slučajeva, zahtev se može obraditi na osnovu fotografije. Mi ćemo odlučiti da li je potrebno vratiti traženi proizvod.
  • Ukoliko vam nedostaje proizvod u paketu: Prilikom podnošenja reklamacije imate mogućnost da izaberete da vam proizvod bude poslat kao posebna porudžbina ili s prvom vašom narednom porudžbinom. Takođe, možete da odustanete od proizvoda.
  • Ukoliko proizvod nije ispunio očekivanja: U ovom slučaju uvek možete izvršiti povrat u skladu sa Jedinstvenom garancijom zadovoljstva u roku od 30 dana od prijema paketa
  • Ukoliko želite da prijavite neželjenu reakciju na proizvod: Podnesite zahtev i popunite upitnik o neželjenim reakcijama koji se može naći na sajtu u okviru Poručivanje - Reklamacije - Upitnik o neželjenim reakcijama.

Korak 2: Kada Korisnički servis primi vašu reklamaciju, bićete obavešteni o narednim koracima

Ne zaboravite da sačekate odluku Korisničkog servisa pre nego što vratite proizvode. U mnogim slučajevima možemo da razmotrimo reklamacije bez potrebe da nam proizvod vratite fizički.

Ukoliko vraćate proizvod, šaljete ga na adresu:

Montenomax C&L

Ćurilac bb

81410 Danilovgrad

 

Korak 3: Povraćaj novca

U slučaju prenosa potraživanja, sredstva će biti poslata na račun korisnika koja se mogu koristiti za naredne porudžbine.

*Ukoliko ste proizvod poručili preko našeg Brend partnera, možete ga kontaktirati i vaša reklamacija će dalje biti regulisana preko ove osobe. 

Rok za prijavu reklamacije Tip reklamacije
14 dana
- Povrat proizvoda 
- Prijava nedostatka proizvoda – obaveštenje o grešci u pakovanju
- Obaveštenje o grešci u asortimanu
30 dana - Povratak pod Jedinstvenom garancijom na zadovoljstvo (ili 100% garancijom na zadovoljstvo – u zavisnosti od tržišta)
2 godine - Reklamacija kvaliteta - Oriflame je odgovoran, po garanciji, ako se otkrije fizički nedostatak u roku od 2 godine od datuma isporuke robe potrošaču. Reklamaciju treba dostaviti Oriflameu što je pre moguće, ali najkasnije godinu dana od datuma otkrivanja kvara.
Što je pre moguće - Alergijska reakcija – što pre, čim uočite problem