Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Da li i kako mogu da promenim adresu za isporuku?

Za porudžbinu koja je već obrađena, nije moguće da samostalno promenite adresu isporuke. Ipak ako se dogodi da iz nekog razloga ne možete biti na navedenoj adresi u vreme isporuke, promenu adrese možete zatražiti od kurira koji će Vas kontaktirati pre isporuke. Drugi način je da kontaktirate naš korisnički servis preko četa i zatražite promenu adrese za isporuku. Imajte u vidu da zbog naknadne promene adrese isporuke, može doći do odstupanja od očekivanog datuma i da isporuka bude najmanje jedan dan kasnije. 

Olakšavajuća okolnost je da na svom profilu možete dodati alternativne adrese za isporuku tako da osim adrese stanovanja imate opciju da izaberete i ostale adrese koje ste uneli, a to može biti adresa na poslu ili dresa na kojoj se nalazite privremeno. Ove adrese služe isključivo kao alternativne adrese za isporuku.

Tokom poručivanja izaberite Isporuka na kućnu adresu i biće vidljiva adresa koja je već prijavljena prilikom registracije kao i ostale alternativne adrese koje ste naknadno dodali na svom profilu.

Naknadno dodavanje alternativne adrese za isporuku možete uraditi na dva načina:

Kliknite na linkPODEŠAVANJE PROFILA zatim se ulogujte sa svojim podacima, izaberite odeljak Kontakt i kliknite na znak + Dodajte adresu.

Drugi način je da tokom poručivanja označite Isporuka na kućnu adresu, u desnom uglu kliknite na znak +  zatim unesite kompletnu adresu i sačuvajte je kao dodatnu, alternativnu adresu za dostavu.

Ovako uneta adresa ostaje na vašem profilu i možete je koristiti prilikom sledeće kupovine.

Na oba načina možete uneti nekoliko alternativnih adresa za isporuku tako da prilikom naredne kupovine možete birati adresu koja Vama ogovara.