Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Gde je moguće da mi paket bude isporučen?

Nudimo Vam nekolko opcija za isporuku paketa a u toku poručivanja potrebno je da sami označite gde želite da  paket bude isporučen.

Mesto isporuke birate u trećem koraku poručivanja – ISPORUKA i jako je važno da ovaj korak u poručivanju ne preskočite.

U nastavku pročitajte koje sve opcije imamo kao i prednosti svih kanala isporuke pojedinačno a koji Vam mogu pomoći u odabiru mesta isporuke:

ISPORUKA NA KUĆNU ADRESU - isporuka može biti na adresu koju ste već uneli prilikom registracije ili na dodatnu alternativnu adresu koja je naknadno evidentirana na Vašem profilu. Prednost ovog odabira je što kurir donosi paket direktno na vašu adresu uz prethodnu najavu.

Za ovaj način isporuke odobrene su opcije Plaćanje prilikom isporuke i Plaćanje po računu .

POSLEDNJE KORIŠĆENO – sistem pamti mesto isporuke koje ste odabrali prilikom poslednje kupovine i može Vam ponuditi upravo da paket stigne na istu adresu kao i prethodni put.

PREUZMI NA ŽELJENOJ LOKACIJI – u padajućem meniju ponuđena je pretraga sponzorskih stanica. Naša preporuka je da se raspitate koja je sponzorska stanica Direktorske strukture u kojoj ste učlanjeni. Prednost ovog odabira je što niste u obavezi da budete na adresi u trenutku isporuke, paket će preuzeti vlasnik sponzorske stanice i u skladu sa radnim vremenom, možete dogovoriti preuzimanje.

Za ovaj način isporuke nije moguće poručiti sa opcijom Plaćanje prilikom isporuke.

Jednostavnu pretragu Sponzorskih stanica možete uraditi i ako u polju Pretraži unesete broj sponzorske stanice ili samo nekoliko karaktera iz naziva ili adrese sponzorske stanice.

Interaktivna mapa vam može biti od pomoći kako bi u momentu odabira Sponzorske stanice videli tačnu lokaciju i adresu.