Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Šta da radim ako isporuka paketa kasni?

Ukoliko paket nije stigao u očekivano vreme, proverite status paketa na svom nalogu - instrukcije možete pogledati u okviru odgovora na pitanje Kako i gde mogu pratiti status paketa?

 U slučaju da je došlo do kašnjenja, savetujemo da se obratite direktno kurirskoj službi. Možete se obratiti i našem korisničkom servisu preko četa, radnim danima 9-17h kako bi na najbrži način dobili odgovor. Ako Vam je lakše pišite nam na e-mail adresu info@oriflame.me i naš korisnički servis će Vam odgovoriti najbrže moguće, a najkasnije u roku od jednog radnog dana.

Važno je znati da može doći do odstupanja i kašnjenja u isporuci ukoliko primalac nije na naznačenoj adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova i ostalih nepredviđenih okolnosti na koje prevoznik ili Kopanija nisu mogli da utiču.

Napominjemo da može doći do odstupanja u rasporedu isporuka i zbog svih drugih faktora koji utiču na transport i dostavu paketa na teritoriji Crne Gore. O ovakvim izmenama i vanrednim okolnostima, Kompanija ima praksu da primaoce paktea na vreme obavesti da se termin isporuke promenio.