Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Da li mogu otkazati porudžbinu?

Otkazivanje porudžbine koju ste upravo uradili, moguće je izvesti u okviru maksimum 15 minuta nakon potvrde poručivanja.

U nastavku pogledajte kratko uputstvo kako to možete realizovati:

Nakon što ste se prijavili na našu web stranicu, na početnoj strani otvorite odeljak PORUČIVANJE a zatim ISTORIJA PORUDŽBINA, pronađite porudžbinu koju želite da se poništi i kliknite na Otkaži porudžbinu. Ovu radnju potvrdite još jednim klikom na Otkaži porudžbinu i ukoliko nije prošao rok sistem će Vam omogučiti otkazivanje porudžbine.

 

Ukoliko Vas sistem obavesti da ova radnja nije moguća, znači da je porudžbina već u procesu obrade, i ne može se otkazati ni od strane zaposlenih. Pod pretpostavkom da zaista odustajete od kupovine a niste uspeli da otkažete porudžbinu, potrebno je da nas informišete da odustajete od kupovine i da prilikom isporuke odbijete prijem paketa. Da biste nas uspešno obavestili o odustajanju i to prijavili na našoj web stranici na početnoj strani pronađite odeljak PORUČIVANJE a zatim otvorite odeljak REKLAMACIJE. U ovom delu izaberite fakturu na kojoj se nalaze proizvodi od kojih ste odustali i izaberite adekvatan tip reklamacije kao na slici:

U narednom koraku (nakon što kliknete na SLEDEĆE) označite šta je potrebno uraditi sa fakturom, kako bi služba za obradu reklamacija znala kako do kraja da obradi prijavljenu reklamaciju odnosno povrat proizvoda i to uradite na način kako je prikazano na slici:

 

Konačnu potvrdu o odustajanju od paketa i storniranju naznačene fakture/porudžbine, dobijate na email adresu a u odeljku Istorija Reklamacija, možete proveriti status ovako prijavljene reklamacije odnosno povrata proizvoda.