Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Na koji način mogu platiti svoj račun?

 

1.Svoj račun možete platiti pouzećem - direktno kuriru prilikom isporuke. U nastavku je objašnjenje kako da odaberete ovaj način plaćanja kao i važne napomene:

U toku poručivanja u četvrtom koraku PLAĆANJE, odaberite opciju Plaćanje prilikom isporuke:

 

 

 

Odabirom ove opcije, vrednost porudžbine naplaćuje kurir na dan isporuke a novac će na fakturi biti rasknjižen u roku od 1-3 radna dana. Plaćanje je omogućeno isključivo gotovinom.

NAPOMENA: Ukoliko niste sami odabrali Plaćanje prilikom isporuke a sistem je tako označio, obavezno proverite da li je prekoračen kreditni limit za poručivanje i u tom slučaju proverite vrednost poručenih proizvoda. Informacija o odabranom načinu plaćanja, UVEK je vidljiva u poslednjem koraku poručivanja i zato je jako važno uraditi poslednju proveru pre nego što se porudžbina potvrdi:

2. Samo za registrovane Brend partnere, plaćanje računa može biti na odloženo od 14 dana (uz plaćanje naknade za odloženo plaćanje od 1 EUR), ukoliko su predata sva potrebna dokumenta kojim se ostvaruje pravo na odloženo plaćanje (kopija lične karte i popunjeni i potpisani formular za uključenje). Neophodna dokumenta je potrebno poslati na e-mail adresu info@oriflame.me, a Kompanija će nakon provere odobriti odloženo plaćanje.

Kompanija zadržava pravo da o ovome odluči za svakog pojedinca posebno.

U ovu svrhu odaberite opciju Plaćanje po računu u četvrtom koraku poručivanja: