Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Koje su prednosti Modela za Brend partnere?

Model za Brend partnere nudi vam mnoštvo prednosti i mogućnost razvijanja sopstvenog poslovanja:

• 20% trenutna zarada – Dobijte odmah 20% popusta na sve vaše lične porudžbine (popust se primenjuje u korpi) 

• Program dobrodošlice – Uživajte u proizvodima našeg Programa dobrodošlice.

• Besplatna dostava uz kupovinu određenih proizvoda – Ostvarite besplatnu dostavu uz kupovinu određenih proizvoda po posebnoj ceni.

• 10% popusta za pozivanje  Ostvarite dodatni popust na svoje lične porudžbine preporukom naših proizvoda! Dobijate 10% popusta za pozivanje** na svaku plaćenu/potvrđenu porudžbinu koju su izvršili registrovani Beauty kupci i Brend partneri vaše prve linije. Lični popust za pozivanje akumulira se u Oriflame novčaniku i koristi se za plaćanje sledećih porudžbina u naredna 3 kataloga, do maksimalno 50% popusta na vrednost porudžbine. 

• Timski bonus – Zaradite 3-23% timskog bonusa na osnovu porudžbina vašeg Tima.

• Manadžerski bonus rasta – Dobijte dodatnih 100 € za postizanje statusa Menadžera na 12% unutar prvih 5 kataloga nakon prelaska u Brend partnera (katalog prelaska + 4 puna kataloga). Dobijte dodatni 500 € Menadžerskog bonusa rasta kvalifikacijom za više Menadžerske statuse unutar prvih 10 i 15 kataloga nakon prelaska u Brend partnera!

• Direktorski bonusi – Ostvarite Direktorske bonuse podržavanjem i razvijanjem vaših Brend partnera da ostvare nivo Timskog bonusa od 23%.

• Novčane nagrade– Kvalifikujte se za novčane nagrade od 1.000€ do 1.000.000€.

• Međunarodne konferencije– Kvalifikujte se za Međunarodne konferencije ostvarenjem viših titula. 

*Možete se kvalifikovati za Program dobrodošlice jednom. To znači da ako ste se već kvalifikovali za Program dobrodošlice kao Beauty kupac, ne možete se ponovo kvalifikovati za Program dobrodošlice kada se nadogradite na Brend partnera. Međutim, ako ste započeli Program dobrodošlice kao Beauty kupac, ali ga niste završili pre nadogradnje na Brend partnera, možete završiti kvalifikaciju Programa dobrodošlice kao Brend partner. Ako počnete direktno kao Brend partner, možete se kvalifikovati za sve korake Programa dobrodošlice od početka.

**Popust za pozivanje od 10% se izračunava na osnovu neto vrednosti porudžbine tj. kataloške cene umanjene za 20% primeljivog PDV-a i drugih poreza.