Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Koje su prednosti Modela za Beauty kupce?

Model za Beauty kupce nudi vam mnoštvo prednosti, kao što su:

15% Popusta dobrodošlice – Ostvarite odmah 15% Popusta dobrodošlice na svoju prvu porudžbinu.

15% Cashbacka – Ostvarite 15% Cashbacka od vrednosti svake plaćene porudžbine (za sve lične porudžbine). Iznos se vraća na vaš korisnički račun (Oriflame novčanik) i koristi za plaćanje vaših sledećih porudžbina unutar tekućeg i sledeća 3 kataloga, do najviše 50% popusta na vrednost porudžbine.

Program dobrodošlice – Uživajte u proizvodima našeg Programa dobrodošlice

Besplatna dostava uz kupovinu određenog proizvoda – Ostvarite besplatnu dostavu uz kupovinu određenog proizvoda po posebnoj ceni.

10% Popusta za pozivanje – Ostvarite do 50% popusta na svoje lične porudžbine pozivanjem prijatelja! Dobijate lični popust od 10% Popusta za pozivanje na svaku plaćenu porudžbinu koju naprave prijatelji koji žele da se prijave se za Model za Beauty kupce ili Brend partnere. Lični popust za deljenje se akredituje na vaš nalog kada se porudžbina plati i koristi se za plaćanje vaših sledećih porudžbina u okviru trenutne i sledeće 3 kampanje, do maksimalno 50% popusta na vrednost porudžbine.

 

*10% Popusta za pozivanje izračunava se na osnovu neto vrednosti porudžbine, tj. kataloške cene umanjene za 20% cashbacka, važeći PDV i druge poreze.