Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 proizvod(a) u korpi
Points to spend in the

#prelepapromena

Koraci ka promeni

Prisustvom na preko 60 tržišta, sa preko 6000 zaposlenih i 3 miliona nezavisnih Konsultanata za lepotu, naše brojne inicijative imaju ogroman uticaj i domet. Ovo su samo neke od inicijativa koje smo pokrenuli da poboljšamo uticaj na planetu i ostvarimo prelepu promenu.

Naša EcoBeauty linija

Svi naši EcoBeauty proizvodi su prirodnog ili certifikovanog organskg porekla, ne sadrže silicone, mineralna ulja ili sintetičke mirise. Dodatno, EcoBeauty krema za lice i krema za poručje oko očiju imaju i Fairtrade® sertifikat. EcoBeauty čini mnogo više od dobrog za vašu kožu – ona menja živote. U poljoprivrednim zajedinicama odakle uzimamo kokosovo ulje, deo doprinosa ide na obuke za biodiverzitet, organski uzgoj i rukovođenje prirodnim resursima, kao i jačanje položaja žena.

Mikro granule

Koristimo samo biorazgradive, prirodne granule u svim našim proizvodima za priling kože. Zašto? Jer cenimo bezbednu, čistu vodu koja je dobra za vaše zdravlje i okolinu.

 

Solarni paneli i LEED zlatni sertifikat

Naša Wellness fabrika u Rurkiju u Indiji ima solarne panele na krovu i napaja se sunčevom energijom da bi smanjila potrošnju struje. Zahvaljujući pametnoj implementaciji rešenja koja se fokusiraju na čuvanje energije i kreiranje zdravog i ekološki osvešćenog radnog mesta, naša Wellness fabrika dobila je zlatni sertifikat LEED® (Leadership in Energy and Environmental Design).

Za zelenije sutra

2017. godine 97% papira za naše kataloge dolazilo je iz potvrđenih šumskih izvora i sprečili smo da 99% našeg proizvodnog otpada završi na zelenim površinama. Od 2018, 200% struje koju koristimo širom sveta dolazi iz obnovljivih izvora.