Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 proizvod(a) u korpi

Put ka potpuno održivoj kompaniji

Kao jedna od prvih kompanija koja je koristila biljne ekstrakte u proizvodima za negu kože, oduvek smo ciljali na upotrebu proizvoda iz obnovljivih biljnih izvora. Napravili smo veliki napredak ali pred nama je i dalje dugačak put i mnogo toga što treba da uradimo.

Naš put ka održivosti biće dug. Ipak, imajući u vidu prirodu i veličinu našeg biznisa, ovo nam omogućava da preuzmemo tu odgovornost i iskoristimo priliku da ostvarimo prave, dugotrajne i pozitivne promene.Uspešni ljudi

Iskreno nam je stalo da pomažemo ljudima da ostvare svoje ciljeve. Kroz naše zaposlene, Konsultante za lepotu, saradnike, zajednice u kojima radimo i naše cenjene korisnike, možemo pomoći ljudima širom sveta da ostvare uspeh.  

Sjajni proizvodi

Pomažemo mnogima da osete lepotu, samopouzdanje i zdrav život, poštujući prirodu i ljude na svakom koraku. Ovo znači kreiranje proizvoda koji su društveno, etički i ekološki odgovorni.

Napredna planeta

Posvećeni smo kreiranju biznisa koji je ekološki i održiv. Naša strategija se zasniva na jasnom razumevanju našeg uticaja i dugoročne posvećenosti principima samoodržanja.