Postanice VIP kupac

Dobro došli u novi Oriflame web shop. Dovoljno je da napravite nekoliko jednostavnih koraka i vaši omiljeni proizvodi će se naći u korpi za kupovinu. Otkrijte svet visokokvalitetne švedske kozmetike na samo par klikova do vas!

Kako da poručujete i uživate u benefitima?

Samo ste jedan korak od toga da postanete VIP kupac. Samo popunite formular, kreirajte lozinku i završite kreiranje svog naloga.

Benefiti VIP kupaca

Besplatna isporuka
Uživajte u besplatnoj isporuci za sve porudžbine preko 30 €.

Nagrade za poručivanje
Za svaku kupovinu ćete dobiti Beauty poene lojalnosti – koje možete zameniti za proizvode i 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Beauty saveti
Na svako pitanje dobijate odgovor! Kao VIP kupac, povezujemo vas sa Brend partnerom koji će vam dati prave beauty savete i pomoći da svaki put poručite prave proizvode.

Podaci naloga

Ne bi trebalo da propustiti naše fantastične ponude. I zato, na osnovu svog legitimnog interesa, Oriflame i vaš Brend partner će vam slati komunikaciju u vezi sa našim uzbudljivim ponudama proizvoda, promocijama i novim kampanjama ili lansiranjem novih proizvoda putem e-pošte i tekstualnih poruka. Imajte na umu da uvek možete da se predomislite o svojim marketinškim preferencijama, sada ili kasnije preko „Moje stranice“ i u bilo kom trenutku kada primite komunikaciju klikom na odgovarajući link.
Više