Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu
Brza porudžbina
0 proizvod(a) u korpi
Poeni koje možete iskoristiti u

Društvena odgovornost

Oriflame je uvek podržavao ostvarivanje vaših snova. Iako je to dio naše poslovne filozofije, ova želja prelazi iz poslovne sfere u humanitarnu. Tako je od samog početka. Od 1967. godine.

Vjerujemo da, podržavajući one najugroženije u društvu, djecu i mlade žene, možemo pomoći u ostvarivanju njihovih snova. Čvrst stav kojeg se držimo je vodilja našeg društvenog angažmana.

Kako bismo uspjeli da što kvalitetnije djelujemo u ostvarivanju naših ciljeva, osnovali smo Oriflame Fondaciju. U našoj zajednici sarađujemo sa ostalim humanitarnim organizacijama, koje ne samo da imaju bogato iskustvo u humanitarnom radu, nego nam i pomažu u ostvarivanju naših ciljeva. Pomažu nam u radu u Svetskoj fondaciji za pomoć djeci i u aktivnom radu sa SOS dečijim selima.
Svjetska fondacija za pomoć djeci

Svako dijete ima pravo na detinjstvo, na sigurnost, na radost, na igru i istraživanje. Svako dete ima pravo na odrastanje, društveni i intelektualni razvoj, ali u današnje vrijeme  previše je djece na svetu lišeno ovih najosnovnijih prava. Svjetska fondacija za pomoć djeci, koju je osnovala švedska kraljica Silvija i čiji je suosnivač Oriflame kompanija, pomaže najugroženijoj djeci širom sveta. Putem te organizacije pomažemo djeci kojoj je pomoć najpotrebnija: djeci na ulici, djeci koja su žrtve nasilja i djeci u institucijama.

Da bismo nastavili da podržavamo i radimo sa Svetskom fondacijom za pomoć djeci, odlučili smo se da lansiramo naš divni miris, toaletnu vodu Tenderly Promise sa ciljem sa sakupimo preko 1 milion evra u dobrotvorne svrhe.

Posjetite: Tenderly Promise Brand Page

Posjetite: Childhood.org

Please add local project from childhood here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque consectetur, nisl vel tempus porttitor, lorem ipsum faucibus ante, in pulvinar purus dui eget quam. Ut tempus finibus pretium. Donec ultrices pretium auctor. Integer id imperdiet velit. Suspendisse dictum bibendum orci, vel bibendum quam tincidunt euismod. Nullam hendrerit lectus porttitor facilisis tristique. Vivamus porta ipsum hendrerit risus mattis, ac interdum enim interdum.

Visit: Insert local project link
SOS dječja sela

SOS dječija sela su posvećena dugoročnoj brizi djece koja ne mogu da odrastaju sa svojim biološkim roditeljima. Danas, kao i pre 60 godina na svom početku, misija ostaje ista: svako dijete zaslužuje porodicu, svako dijete odrasta uz ljubav i svako dijete odrasta uz poštovanje.

Posetite: SOS Children's Villages