Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Social Causes

Oriflame has always been a devoted advocate for promoting wellbeing. And while this aligns with our business philosophy, it extends further into the charitable initiatives we have undertaken since Oriflame was founded in 1967.


Oriflame fondacija


Oriflame fondacija ima za cilj da osnaži ugroženu decu i mlade žene pružajući im prilike da promene svoje živote na bolje. Konkretno, za one koji su najugroženiji u društvu.

Fondacija omogućava dugoročne dobrotvorne obaveze i partnerstva, kao i sredstva za merenje naše podrške. Ovo uključuje saradnju sa odabranim nevladinim organizacijama i globalnim dobrotvornim organizacijama i pružanje potpore za projekte koje su pokrenuli ili podržali lokalni/regionalni timovi.

Kroz ove napore, Oriflame fondacija ne samo da jača našu reputaciju kao društveno odgovorne kompanije, već služi i kao katalizator za privlačenje talentovanih, vrednih zaposlenih i Brend partnera.

 Fondacija Af Jochnick

Verujemo da svako ima odgovornost da doprinese i izgradi bolja društva – na bilo koji način. To radimo tako što podržavamo sjajne organizacije i sjajne ljude koji rade na poboljšanju svakodnevnog života drugih.

Fokusiramo se na podršku projektima koji imaju pozitivan uticaj na dobrobit dece, obrazovanje, zdravlje, demokratski razvoj i klimu.

Podržavamo projekte na globalnom nivou i radimo zajedno sa organizacijama na svim kontinentima. Podržali smo preko 250 projekata u 65 zemalja na pet kontinenata i obezbedili obrazovanje za više od 100.000 dece u poslednjih 15 godina.