Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Kozmetička kompanija kao nijedna druga

Preko 50 godina omogućavamo ljudima iz celog sveta da slave svoju lepotu i ostvaruju svoje snove. Za ljubitelje lepote kreiramo i nudimo visoko kvalitetne, bezbedne, moderne proizvode i jedistvenu priliku da postanu deo globalne zajednice.

 

Lepota na švedski način

Kao brend iz Švedske, verujemo da kada se osećate i izgleate lepo, imate mogućnost da dosegnete svoj puni potencijal. A zajedno sa globalnom zajednicom koja deli vašu strast i ciljeve, sve je moguće. To je lepota iz švedske perspektive.

 


OTKRIJTE LEPOTU NA ŠVEDSKI NAČIN

 

NAŠA ISTORIJA

1967, dva brata iz Švedske i njihov prijatelj rešili su da stvore drugačiju kozmetičku kompaniju, koja će nudity drugačije proizvode. I to su upravo i učinilli.

PROČITAJTE CELU PRIČU

NAŠA FILOZOFIJA PROIZVODA

Za nas, lepota je stil života – biti zdrav, imati lepu kožu, izraziti se i dobro se zabavljati. U isto vreme, naši proizvodi moraju biti bezbedni, pouzdani i davati rezultate koje obećavaju. Ova filozofija nas void u kreiranju proizvoda kojima verujete i koje volite.

OVO JE NAŠA FILOZOFIJA PROIZVODA

 

Pridružite nam se – postanite nezavisni Oriflame Brend partner 

Naš biznis pruža vam jedinstvenu priliku da postanete deo kozmetičke industrije preporučivanjem naših visoko kvalitetnih proizvoda kreiranih u Švedskoj. Sa našom poslovnom prilikom možete početi da zarađujete novac od prvog dana, razvijate biznis i stvarate priiku da sa nama putujete svetom. Pridružite se našoj globaloj zajednici istomišljenika – ljubitelja lepote!


PRIDRUŽITE NAM SE