Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 proizvod(a) u korpi
  1. Početna
  2. O nama

O nama

 Kozmetička kompanija kao nijedna druga

Preko 50 godina omogućavamo ljudima iz celog sveta da slave svoju ljepotu i ostvaruju svoje snove. Za ljubitelje ljepote kreiramo i nudimo visoko kvalitetne, bezbedne, moderne proizvode i jedistvenu priliku da postanu dio globalne zajednice.

Ljepota na švedski način

Kao brend iz Švedske, verujemo da kada se osećate i izgleate lijepo, imate mogućnost da dosegnete svoj puni potencijal. A zajedno sa globalnom zajednicom koja deli vašu strast i ciljeve, sve je moguće. To je ljepota iz švedske perspektive.

Otkrijte Lepotu na švedski način >

Otkrijte ljepotu na švedski način

 


Naša istorija

1967, dva brata iz Švedske i njihov prijatelj rešili su da stvore drugačiju kozmetičku kompaniju, koja će nuditi drugačije proizvode. I to su upravo i učinilli.

Pročitajte cijelu priču >

Naša filozofija proizvoda

Za nas, ljepota je stil života – biti zdrav, imati lijepu kožu, izraziti se i dobro se zabavljati. U isto vrijeme, naši proizvodi moraju biti bezbedni, pouzdani i davati rezultate koje obećavaju. Ova filozofija nas void u kreiranju proizvoda kojima vjerujete i koje volite.

Ovo je naša filozofija proizvoda >

 

Pridružite nam se – postanite nezavisni Konsultant za ljepotu

Naš biznis pruža vam jedinstvenu priliku da postanete dio kozmetičke industrije prodavanjem i preporučivanjem naših visoko kvalitetnih proizvoda kreiranih u Švedskoj. Sa našom poslovnom prilikom možete početi da razađujete novac od prvog dana, razvijate biznis i stvarate priiku da sa nama putujete svijetom. Pridružite se našoj globaloj zajednici istomišljenika – ljubitelja ljepote!

 

Pridružite nam se