Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Lepota vašeg blagostanja

 

Mi smo zajednica lepote i blagostanja koju pokreću ljudi preduzetničkog duha – tim koji pruža podršku spreman da osnaži vaše putovanje lepotom vašeg blagostanja. Zajedno ćemo vam pomoći da osmislite svoj jedinstveni put ka blagostanju. Uživajte u vožnji.

Reach your happy place

 

Verujemo da je istinsko blagostanje individualno – i budimo iskreni, to često označava različite stvari u različitim situacijama. Ponekad vam je potrebno da se ušuškate u udobnosti svog doma, da gledate omiljenu seriju s maskom na licu, dok nekim drugim danima želite da ste okruženi prijateljima i da ste aktivni.

Radi se o osećaju samopouzdanja da živite život pod vašim uslovima, bez osuđivanja ili očekivanja. To je vaš jedinstveni put ka blagostanju. Gde god da ste na svom putu blagostanja, mi smo tu. Mi ćemo vam pomoći da dođete do svog srećnog mesta.

 

 

 

NAŠA ISTORIJA

Sve je počelo 1967. godine kada su dva brata, Jonas i Robert af Jochnick, zajedno sa prijateljem Bengtom Helstenom osnovali kompaniju koja proizvodi visokokvalitetne kozmetičke proizvode inspirisane švedskom prirodom - dostupne i pristupačne svima. Danas, mi nastavljamo u tom pravcu – živimo za uzbuđenje menjnja života na bolje i stvaranje boljeg sutra.

Saznajte više
 

PERFORMANSE, SIGURNOST, ODGOVORNOST

U skladu sa najstrožim evropskim bezbednosnim standardima, naša filozofija razvoja proizvoda stavlja performanse i odgovornost u prvi plan – dok naš preduzetnički duh i progresivna priroda pokreću inovacije.

Saznajte više

Pridružite se našoj zajednici lepote

 

U Oriflame-u, vaša strast za lepotom može da postane putovanje koje je jedinstveno vaše. Kao nezavisni Brend partner, ne preporučujete samo proizvode; gradite sporedni posao koji se neprimetno uklapa u vaš svakodnevni život. Pružamo osnovne alate i podršku koja vam je potrebna da svoje težnje pretvorite u opipljivu stvarnost – pod vašim uslovima i sopstvenim tempom. Otkrijte svoj potencijal i pridružite nam se u našoj globalnoj zajednici naprednih entuzijasta!

ZAPOČNITE SVOJE PUTOVANJE