Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Reklamacije

Da biste uspešno prijavili reklamaciju neophodno je da ste prijavljeni na našu web stranicu sa svojim podacima (članski broj i lozinka).

Na početnoj strani u osnovnom meniju sa leve strane odaberite odeljak PORUČIVANJE / REKLAMACIJE i ponovo REKLAMACIJE.

U narednom prikazu vidljivi su svi vaši računi pa odaberite broj računa po kojem želite da prijavite reklmaciju.

Možete prijaviti nekoliko različitih vrsta reklamacija kako je i prikazano:

U prvom odeljku prijavite reklamaciju za proizvod koji želite vratiti, zameniti ili nije isporučen. Svaki detalj koji ovom prilikom unesete, biće od velikog značaja za Kompaniju zbog daljeg praćenja kvalitea proizvoda, pakovanja i ambalaže. Na samom kraju ovog članka pogledajte koje sve detalje je potreno uneti za što bolji opis reklamacije.

  • Za prijavu reklamcija za oštećeni proizvod potrebno je uneti detalje oštećenja a nakon toga je dovoljno dodati fotografiju proizvoda na kojem je vidljivo oštećenje. Dakle više nije potrebno da nam vraćate oštećeni proizvod jer na osnovu fotografije možemo obraditi reklamaciju do kraja i molimo vas da ovu prednost koristite.
  • Ukoliko želite da zamenite proizvod, predomislili ste se ili jednostavno odustajete od kupovine, molimo Vas da sami organizujete slanje proizvoda na našu adresu jer u ovom slučaju Kompanija neće vršiti uslugu slanja kurira.

U drugom odeljku prijavite problem sa pogrešno naplaćenom cenom proizvoda, troškova ili naknade kako bi se nakon obrade reklamacije uradila korekcija Vašeg računa.

U trećem odeljku prijavite problem sa isporukom. Ovu opciju koristite ako je kutija oštećena tokom transporta, ako porudžbina nije isporučena ili ako je odbijen prijem paketa. Potrebno  je da se izjasnite d ali želite da se Porudžbina otkaže ili želite da se porudžbina ponovo pošalje.

OVDE možete pogledati kratak video koji će vam pomoći da prijavite reklamaciju koju želite.