Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Održivost

Kao švedski kozmetički brend, oduvek smo jako cenili prirodu koja je imala posebno mesto u našim srcima. Ljubav i poštovanje prema prirodi odražava se u našoj strasti prema kreiranju održivih kozmetičkih proizvoda i našoj predanosti prema održivom razvoju.

 

Za bolje, lepše sutra

Ulažemo velike napore kako bi naši kozmetički proizvodi i proizvodni procesi bili održivi i imali što manji uticaja na okolinu. Fokusiramo se na inicijative koje pomažu u smanjenju uticaja na klimu i čuvaju naše šume i okeane.


Lider u očuvanju klime


Ponosni smo na činjenicu da smo jedan od Evropskih lidera u očuvanju klime u 2021. prema posebnom izveštaju Financial Times-a. Smanjenje uticaja na klimu je naš trajni prioritet i ključni faktor smanjenja uticaja na okolinu uopšte.

Brinemo o šumama


U Švedskoj odrastamo okruženi predivnim zelenim šumama, i zato imamo urođeno poštovanje prema šumama i vrednim sastojcima koje kriju u sebi. Upravo zato, 99% papira za kataloge i kartonske ambalaže dolazi iz verodostojnih, sertifikovanih izvora ili recikliranih materijala. Takođe, zasadili smo i zaštitili više od 7 miliona stabala od 2019. godine u programima pošumljavanja i zaštite šuma širom svijeta, čime nastojimo da očuvamo našu dragocenu okolinu.

Lepota koja brine o vodi


Voda je ključni sastojak u kozmetičkim formulacijama i proizvodnim procesima, i zato izuzetno brinemo o tome da je koristimo što pametnije i, kad god je moguće, u što manjim količinama.  Da li ste isprobali naš Love Nature čvrsti šampon? Proizveden je sa manje vode i sa koncentriranom formulacijom.