Idi na glavni sadržaj Idi na glavni meni Idi na pretragu

Bilo da razvijamo kolekciju proizvoda pogodnih za vegane ili koristimo 100% obnovljivu energiju u našim klimatski neutralnim proizvodnim postrojenjima, možete biti sigurni da je održivost uvek važan faktor u kreiranju vaših omiljenih proizvoda. Kontinuirano se trudimo da smanjimo naš uticaj na okolinu i da tako dođemo do lepote koja je dobra za vas i dobra za našu planetu.


Biorazgradiva lepota


Popularni proizvodi koji se ispiru iz kolekcija Love Nature, Beautanicals i Discover već su sada biorazgradivi. Do 2025. godine želimo sve naše nove proizvode za lice i telo koji se ispiru da učinimo biorazgradivim.

100% prirodna piling zrnca


Ne koristimo mikro-zrnca, nego isključivo prirodna piling zrnca, kao što su ljuske badema, voćne semenke i koštice masline. Bolje za vas, bolje za naše okeane!

Odgovorni sastojci


Svi sastojci naših kozmetičkih proizvoda prolaze strogi ekološko-etički postupak provere izvornosti, uticaja na okolinu i etičnosti, sigurni su za korišćenje i visokokvalitetni.

Svake godine zasadimo i zaštitimo 6 miliona stabala


Sudelujemo u projektima zaštite šuma i pošumljavanja širom sveta – od Indije i Indonezije do Kine i Meksika.

Bolja ambalaža


Predano radimo na tome da povećamo udeo recikliranih sastojaka u našoj ambalaži, uključujući plastičnu i staklenu ambalažu. Naše .SE parfemske vode dolaze u ambalaži s najmanje 40% recikliranog stakla, a Beautanicals proizvodi dolaze u 100% recikliranim plastičnim bočicama.

 

99% kartonske ambalaže i papira za kataloge dolazi iz verodostojno sertifikovanih izvora ili recikliranih materijala


Uživajte u otpakivanju vaših omiljenih proizvoda znajući da kartonska i papirnata ambalaža dolaze iz FSCTM sertifikovanih izvora ili recikliranih materijala.

 

76% manje CO2 u 10 godina


Smanjili smo emisiju CO2 za više od 61.000 tona – to je ekvivalent emisija CO2 od punjenja 7.4 milijardi pametnih telefona. Smanjenje emisija CO2 je naš prioritet.

100% obnovljiva energija


Smanjujemo emisiju CO2 korišćenjem zelene energije u svim našim fabrikama i postrojenjima.

Klimatski neutralni


Naša proizvodna i operativna postrojenja su klimatski neutralna, isto kao i sva Oriflame globalna događanja i konferencije.