Vrhunski izgled šminke ovog proleća

Želite li da budete u trendu ovog proleća? Nastavite da čitate. Sakupili smo neke od make-up izgleda o kojima se najviše pričalo. Nagoveštaj: uključuje grunge trend iz 90-ih, neon i mnogo sjaja.

Makeup izgled 1: Soft grunge
Grunge iz 90-ih se vratio! Kako predviđaju modne piste, ovog proleća ćemo videti povratak smokey ajlajnera, ruž u nijansi cigle i mat ten. Ovo treba da pruži osećaj nesavršenosti – što je nesavršeniji, to je bolje! Dakle, nemojte se plašiti i opustite se, preskočite sve sitnice i samo napred!

Makeup izgled 2: Sjajne usne
Trend sjajnih usana je još uvek veoma prisutan i ove godine. Sada takav izgled možete stvoriti i korišćenjem hranjivih balzama za usne, ruževa s visokim sjajem  i ulja za punoću usana. Vaše usne treba da budu pre svega dobo hidrirane a tek onda će se pokazati u punom sjaju.

 

Makeup izgled 3: Neon i pastelni tonovi
Volite li raznobojni makeup look? Odlično! Zato što je ovo proleće sve u vidu vatrometa boja – razmislite o svemu, od blještavih neonskih do nežnih pastelnih nijansi. Isprobajte slime zelenu ili fuchsia ružičastu senku, ili možda pastelno ljubičastu ili svetlo plavu. Ništa ne nagoveštava proleće pre nego razdragana paleta svih boja!

Makeup izgled 4: Nezaobilazno rumenilo
Ovog proleća nastavljamo da se inspirišemo prošlošću! Jedan od najboljih izgleda šminke kojih želimo da se prisetimo je povratak draping tehnike za nanošenje rumenila. To je trend iz 70-ih koji uključuje nanošenje omiljenog rumenila na jagodice, sve do slepoočnica. I slušajte ovo, stvaranjem ovog poteza rumenila u obliku slova C, dobićete iluziju zatezanja lica! Ne može biti bolje od toga, zar ne?

Makeup izgled 5: Svetlucavi detalji
Svetlucavi detalji šminke su sve što želimo na zabavama ove sezone. Stavite šljokice na obrve, štras na kapke i jagodice. Bez obzira koju vrstu sjaja izaberete, to će biti izgled šminke koji će vas staviti u centar pažnje. Jeste li za?

I, da zaključimo! Od vintage tehnika rumenila do disko obrva, trendovi ovog proleća nude ponešto za svakoga. Možda ste sada čak inspirisani da isprobate nešto novo!