Za zdravu i uravnoteženu ishranu!

Mnogo je stvari koje treba razmotriti kada je u pitanju razvijanje i održavanje zdravog načina života. Od pokušaja da se dovoljno naspavate i vežbate, pazite da jedete uravnotežene i hranjive obroke i kontrolišete nivo stresa - dok istovremeno žonglirate sa zahtevima užurbanog modernog života.

Multi vitamini i minerali, zašto bi trebalo da ih uzimamo, kako bismo ispunili nedostatak vitamina u našem telu? 

Wellness by Oriflame Multivitamini i minerali su svakodnevni dodatak ishrani u dve varijante koje su posebno formulisane da podrže prehrambene potrebe žena i muškaraca! Razvijen sa sveobuhvatnim kompleksom od 22 esencijalna vitamina i minerala, ovaj dodatak ishrani služi kao dodatak kako bi se osiguralo da vaše telo dobija mikrohranjive sastojke neophodne za podršku nivoa energije, imuniteta, zdravlja kože, metabolizma i opšte dobrobiti.

S 12 vitamina i 10 minerala, ova mala tableta sadrži iznenađujuću raznolikost vitalnih sastojaka. Iako je stabilna, zdrava i uravnotežena ishrana ključna kada je u pitanju ispunjavanje nutritivnih potreba, uz pomoć Multivitamina i minerala bi će pokriveni svi potencijalni nedostaci. Tako jednostavno!