Četri efikasna proizvoda sa salicilnom kiselinom koja su vam potrebna da sprečite pojavu nesavršenosti

Bubuljice su uvek nepoželjne, ali iz nekog razloga izgleda da se pojavljuju kad ih najmanje želite, na primer prvog dana škole ili kada vam predstoji žurka ili prezentacija. Srećom, imamo neke proizvode koji brzo deluju na bubuljice i sprečavaju njihov razvoj!

 

Gel protiv bubuljica 
Gel protiv bubuljica uvek bi trebalo da bude vaš prvi izbor, čim osetite da vam se bubuljica pojavljuje. Naš Pure Skin SOS gel protiv bubuljica  deluje brzo kako bi sprečio pogoršanje i smanjio veličinu ovih nepoželjnih pojava i crvenilo u roku od 8 sati, zahvaljujući salicilnoj kiselini. Salicilna kiselina je veoma efikasna u smanjenju bubuljica. Pročitajte više o ovom sjajnom sastojku ovde.  Gel uvek držite u tašni i nanosite tokom dana da možete da ga koristite po potrebi. 

Piling za lice
Odličan piling za lice zapravo može sprečiti nastanak bubuljica, ali takođe pomaže u poboljšanju stanja onih dosadnih koje trenutno imate. Piling kože pomaže vam da otpušite zapušene pore i borite se protiv mitesera, prljavštine i masnoće koji izazivaju razvoj neravne kože ili bubuljica. Ako vaš gel protiv bubuljica nije dao rezultate, pokušajte da nežno tretirate lice Pure Skin Smoothing pilingom za lice.  Ovaj piling sadrži sve što je potrebno vašoj koži da ponovo izgleda glatko i meko, a čak ima i umirujući kompleks koji pomaže u smirivanju vaše kože, zajedno sa salicilnom kiselinom.

Maska od gline
Ono što volimo kod gline je to što se vekovima koristila za negu kože, njeno dejstvo je dokazano kroz vekove! Mislimo da je to dobar pokazatelj koliko je ona zaista efikasna. Pure Skin petominutna maska sa glinom za kontrolu suvišne masnoće sa salicilnom kiselinom upija višak masnoće i ciljano deluje na sprečavanje pojave nesavršenosti.

 

Piling maska koja se ljušti
Maska za piling koja se ljušti je sjajna u arsenalu oružja za borbu protiv nesavršenosti. Ne samo da je zabavno ljuštiti je, već je i zaista efikasna. Naša Pure Skin Pore Clearing piling maska sa salicilnom kiselinom čisti zapušene pore i čisti, za glatku kožu, sa manje nedostataka. Nanesite je (izbegavajući područje oko očiju, liniju kose, obrve i usne) i ostavite da deluje 20-30 minuta. Kad je oljuštite, na njoj ostaju nečistoće koje je izvukla iz pora!