Sedam razloga da isprobate Bioceluloznu masku sa centelom i niacinamidom

Da li je vaša koža izgleda beživotno i dehidrirana je pa joj je potreban podsticaj? Ili vam je možda potreban hitan tretman lica pre izlaska? Blistava koža zdravog izgleda sada je nadohvat ruke zahvaljujući našoj najnaprednijoj masci ikad - NovAge ProCeuticals Bioceluloznoj masci sa centelom i niacinamidom. Otkrijte zašto će se vaša koža zaljubiti u nju!

 

 

1.Pojačava proizvodnju kolagena i trenutno hidrira vašu kožu
Jedan od snažnih aktivnih sastojaka koji se koriste u ovoj maci je niacinamid 2%, koji je jedan od najtraženijih sastojaka za negu kože! Amidni oblik vitamina B3, niacinamid, povećava debljinu rožnatog sloja (spoljni sloj kože), kao i zaštitnu funkciju kože i hidrataciju, istovremeno povećavajući sjaj i povećavajući proizvodnju kolagena.


2.Izuzetno umiruje i obnavlja
I to zahvaljujući Centeli (Cica), višegodišnjoj biljci koja se vekovima koristi za lečenje, umirenje i obnavljanje kože. Pomaže u jačanju aktivnosti fibroblasta, ćelija kože koje rade na povećanju sinteze kolagena, kao i mukopolisaharida, kako bi promovisali snagu i kvalitet novonastale kože. Centela takođe pomaže u smanjenju upala i pojave hipertrofičnih ožiljaka i keloida. 


3.Dizajnirana je tako da savršeno odgovara vašoj koži

I to dugujemo biocelulozi! Ovaj materijal ima vrlo mala vlakna u proširenoj 3D mrežnoj formaciji, što znači da može dostaviti više aktivnih sastojaka vašoj koži i bolje privući hidrataciju. Takođe je izuzetno savitljiva, savršeno se prilagođava topografiji kože i povećava površinu kontakta između kože i aktivnog seruma. Ovo osigurava bolju apsorpciju i optimalne performanse.

 

4.To vam daje momentalne rezultate!
Moćni aktivni sastojci maske deluju da odmah regenerišu, podmlade i intenzivno hidriraju vašu kožu kako bi joj vratili zdrav sjaj, istovremeno radeći na jačanju kožne barijere tokom dužeg perioda primene - za kožu zdravijeg izgleda, trenutno i tokom vremena.


•Koža izgleda potpuno obnovljena -momentalno (86% saglasnih)* 
•Koža se obnavlja hidratacijom - momentalno (85% saglasnih)* 
•Koža se oseća elastičnom - momentalno (86% saglasnih)*
•Koža se umiruje, hladi i relaksira - momentalno (89% saglasnih)* 


5.Savršen je za sve tipove kože 
Naša maska deluje za bilo koji tip kože. Naročito se preporučuje ako osećate da je vaša koža beživotna, dehidrirana i nezdravog izgleda - trenutni napon hidratacije vratiće je u život!

6.Savršeno dopunjuje vašu rutinu NovAge nege kože 
Samo treba da nanesete ovu jednokratnu masku na čistu suvu kožu, ujutru ili uveče, pre nego što nanesete kremu za predeo oko očiju i ostavite je da deluje 15-20 minuta. Posle toga nastavljate sa ostatkom rutine. Masku možete koristiti onoliko često koliko želite. 

7.Napravljenaje od materijala prirodnog porekla 

 
Bioceluloza koja se koristi u našoj masci proizvodi se fermentacijom, koristeći čistu kokosovu vodu i soj bakterija Acetobacter kilinum. Ovaj postupak traje približno 7-12 dana. Za izradu jedne maske potrebno je najmanje 500 ml čiste kokosove vode!

Da li ste spremni za kožu koja izgleda kao nova? Isprobajte našu  Biocelulozu masku sa centelom i niacinamidom  već danas i recite nam šta mislite ostavljajući recenziju na našoj veb stranici!

*Potrošački test.
 

 

  

Tekst: Fotografije: Oriflame