Pronađite najbolju četku za svoj tip kose

Teško vam je je da ukrotite svoju grivu? Vrsta četke koju koristite igra važnu ulogu u tome koliko zdravo izgleda vasa kosa i kako se osećate. Ali pronalaženje prave četke zvuči jednostavnije nego što jeste. Vodićemo vas do četke vaših snova.

Okrugla, široka, s jastučićem, s rupama ¬ pravo more četki za kosu. I da li ste znali, ako danas koristite samo jednu četku, možda biste želeli da investirate u još nekoliko. Zato što četke nisu jedinstvene za sve. Dizajnirane su za specifične tipove kose, teksturu i navike stilizovanja. Ulaganje vremena u pronalaženje prave četke može izgledati kao nepotreban zadatak, ali to je jedna od najvećih usluga koje ćete učiniti za svoju kosu. Evo nekih karakteristika koje treba da imate na umu kada tražite najbolju četku za sebe i svoju rutinu kose.

Za raščešljavanje
Imate li kosu koja se lako mrsi? Četka za raščešljavanje je posebno dizajnirana da pažljivo rukuje ovakvom kosom uz minimalan bol i gubitak vlasi. Da biste postigli najbolji rezultat, važno je da je koristite samo na mokroj kosi i počnete od vrhova, prema korenu. Dakle, investirajte u Četku za raščešljavanje  i spasićete se od mnogo suza - i neuredne frizure!

img-1.jpg 

Široka četka
Ova velika, ravna i široka četka za kosu savršena je za raspetljavanje i zaglađivanje kose. Deluje na svim tipovima i stilovima kose, ali široka osnova je čini idealnom za dugu, ravnu kosu. A zahvaljujući ravnom obliku, četka je antistatična, pa recite zbogom neposlušnoj kosi!

Okrugla četka
Kada dođe vreme za fazu stilizovanja kose, ovo je četka koja vam treba. Okrugle četke nisu dizajnirane da raspetljaju ili češljaju kosu. Umesto toga, oni stvaraju čuda kada želite da stvorite bombastične i holivudske talase. 

Da bi bilo malo komplikovanije, okrugle četke dolaze u nekoliko različitih veličina. Styler mala okrugla četka  se koristi za uvijanje ili ispravljanje talasa na kratkoj kosi. Zatim tu je Styler sradnja okrugla četka , koja je odlična kada vam treba brzo feniranje i bujne lokne. Na kraju, ali ne manje važna - Styler velika okrugla četka.  Neverovatna je za uvijanje ili ispravljanje srednje do duge kose.

img-2.jpg 

Četka s jastučićem
Imate nežnu kosu i volite dobru masažu glave? Četka s jastučićem je ona koju želite! Zaobljeni jastučić ima meke zupce koji dopiru do vlasišta i pružaju ugodnu masažu, čineći vaše vlasište sjajnim i mekim. Naša Styler Cushion četka  je opremljena zupcima sa kuglicama na vrhovima koje su posebno dizajnirane za nežno raspetljavanje i oblikovanje.

img-3.jpg 

Četka sa rupama
Za brzo sušenje fenom, najbolja je četka sa rupama. Rupe u dizajnu omogućavaju da vazduh iz fena cirkuliše i da se četka ne pregreva. Ali ova četka nije idealna samo za brzo sušenje, već je i stručnjak za raspetljavanje. Dakle, ako ste u žurbi i želite brzo rešenje, samo izvadite Styler Vent četku!

Četka za tapiranje
Do volumena stižete pomoću Styler Teasing četke. Tanak dizajn i meke čekinje različitih dužina obuhvataju svaki pramen kose. U poređenju sa češljem za tapiranje, četka je mnogo nežnija i ne vuče i ne kida kosu.

img-4.jpg 

Dakle, eto ga, izbor četki za kosu gde ćete pronaći najbolju za sebe.