Odgovori na vaša često postavljana pitanja! Otkrijte kako naša nova Love Nature kolekcija obožava planetu jednako kao i vašu kožu

Čini se da je održivost svima danas na umu (kao i na usnama), a poslednjih godina zabeležen je još snažniji pomak u pronalaženju novih načina rada koji umanjuju negativni uticaj na našu dragocenu planetu. Ali, šta održivost znači gledajući najnoviji dodatak Love Nature porodice - Love Nature Dark Berries Delight kolekciju? Pročitajte tekst u nastavku i pronađite odgovore na često postavljana pitanja o tome kako smo novom kolekcijom usredsređeni na održivost!

Pročitajte tekst u nastavku i pronađite odgovore na često postavljana pitanja o tome kako smo novom kolekcijom usredsređeni na održivost!

 

Prvo, o čemu se radi kada govorimo o novoj kolekciji?
Još od samog početka, Love Nature brend usmeren je na korišćenje sastojaka iz prirode. Svi Love Nature proizvodi osmišljeni su da slave veličanstvene sastojke iz prirode i osmišljeni da neguju vaše telo uz poštivanje i zaštitu planete. To isto vredi i za proizvode naše nove kolekcije Love Nature Dark Berries Delight . Odlikuju se uzbudljivim novim receptima za negu kože inspirisanima prirodnim sastojcima koje pronalazimo u kuhinji, kao i neočekivanim teksturama poput jogurta i marmelade, a pružaju čulno iskustvo koje vašu kožu čini mekom i svežom. Proizvodi iz ove kolekcija razvijeni su s organskim ekstraktima bobičastog voća i jogurta, dok su proizvodi koji zahtevaju ispiranje dizajnirani da budu u potpunosti biorazgradivi - što je odlično za vašu kožu, kao i za našu dragocenu planetu. 

Šta znači organski sastojak?
Organski ekstrakti, poput onih u ovoj kolekciji, potiču iz biljaka koje su uzgajane, ubrane i obrađene bez nepotrebnih pesticida i poštujući prirodne ekosisteme. To znači da imaju ‘smanjeni uticaj na životno okruženje’.

Šta je zapravo BIORAZGRADIVA FORMULACIJA PROIZVODA ZA NEGU KOŽE koji zahtievaju ispiranje? Zašto je to bolja opcija za našu planetu?
Odlično pitanje! 'Biorazgradivo' znači da kada koristite proizvode za ispiranje koji nose logo biorazgradiv, znate da će se razgraditi sve ono što se ispire u odvod, smanjujući tako uticaj na naše vodene sisteme - za srećniju planetu! Love Nature formulacije za negu kože koje se ispiraju nezavisno su testirane na biorazgradivost.

Zašto je za planetu (i za vas) bolja opcija korišćenje čestica za piling prirodnog porekla?
Plastične mikrokuglice glavni su razlog za zabrinutost, posebno kada dospeju u naše vodene sisteme. Oriflame je počeo da upozorava na korišenje plastičnih mikrokuglica 2013. godine, a svi novi proizvodi predstavljeni od 2015. sadržavali su isključivo piling čestice prirodnog porekla. Plastične mikrokuglice zamenjene su piling česticama prirodnog porekla poput bademove ljuske i granula koštice masline. Korišćenjem pilinga prirodnog porekla dodatno smanjujemo uticaj na vodne sisteme jer su ti pilinzi biorazgradivi.

Zašto su za planetu (i za vas) bolja opcija proizvodi koji zahtijevanju ispiranje BEZ SILIKONA?
Nudimo izbor bez silikona, da bismo dodatno smanjili uticaj na vodu, jer se silikoni mogu bioakumulirati/nakupiti u vodi, što može štetiti vodenoj sredini.

Sada možete napraviti više i počastiti svoju kožu voćnom poslasticom u obliku naše kolekcije Love Nature Dark Berries Delight bez osećaja krivice, znajući da negujete svoju kožu proizvodima koji su dobri za vas koliko i za planetu!