Šest neodoljivih muških mirisa

Neki dugo nose isti miris, dok se drugi menjaju iz dana u dan. Bilo da gledate da začinite dan novim mirisom ili samo tražite nešto za posebnu priliku – imamo mirise za sve. Nastavite da čitate da biste pronašli savršeni izbor za sebe!

Giordani Gold parfemska voda
Tražite bezvremen i snažan miris? Onda bi ovo mogao biti pravi za Vas. Giordani Gold  je elegantan, muževan miris sa osvežavajućim citrusnim i drvenastim notama.  Glavna nota u ovom mirisu je vetiver sa Haitija.  Odiše zemljanim mirisom zadimljenog karaktera koji se zadržava. Stvarno je neodoljiv!

Signature Generation toaletna voda
Ako volite dobar miris citrusa, ne propustite Signature Generation! Dve generacije parfimera su se udružile da stvore taj sofisticirani miris gde se stapaju zemljani vetiver i svetli koren irisa.  To je kombinacija koju ne želite da propustite.

 

Nordic Waters parfemska voda
Da li želite dašak svežine? Ne preskačite Nordic Waters!  Svojim ekskluzivnim Nordic Waters akordom, stvorenim oko oko  kaskalone molekula, ostavlja osećaj sveže,  hladne vode na toploj koži.  Ovaj miris će biti odličan dodatak Vašoj kolekciji mirisa!

Glacier Air toaletna voda
Grejpfrut, začinjena paprena nana i list ljubičice – da li vam ovo zvuči kao savršena kombinacija?  Naći ćete je u Glacier Air mirisu.  To je snažan miris inspirisan okrepljujućim udahom svežeg, oštrog vazduha sa najvećih visinas.

 

Ascendant toaletna voda
Začinite svoju energiju Ascendant mirisom!  Aromatični kardamon i reski bergamot stapaju se sa nežnom vanilom kako bi stvorili ovaj neodoljivi miris.  Naprskajte ga da osetite tu moć!

So Fever toaletna voda
Sve je u začinu! So Fever sadrži piri piri papriku i drvo đumbira. Zajedno, ovi sastojci stvaraju smeo i intenzivan  miris koga se nikada nećete zasititi!