Kako biramo prave sastojke za naše proizvode

Dakle, možda ste već upoznati sa nekim od Oriflame proizvoda, ili ste u potrazi za nečim novim u vašoj rutini nege. Želimo da istaknemo na koji način biramo sastojke kako bismo osigurali da naši proizvodi zadovoljavaju vaše potrebe ada možete biti sigurni pre kupovine!

Samo najbolji sastojci
Proces stvaranja sjajnih novih proizvoda započinje sjajnim sastojcima. Apsolutno volimo naše prirodne sastojke, a biramo samo one sa najboljim prednostima. Na primer, da li ste znali da maline imaju izuzetno visok sadržaj antioksidanasa, koji pomažu u poboljšanju stanja kože i većoj blistavosti? Naći ćete je u OPTIMALS AGE REVIVE ANTI-AGING kremi za predeo oko očiju!

Brinemo o planeti
Iako su naši sastojci okosnica naših proizvoda, mi smo takođe MISLIMO O PLANETI i ne koristimo više nego što nam je potrebno. Sastojke dobijamo etički i sa svrhom da osiguramo da naši proizvodi imaju što manji uticaj na planetu, tako da možete verovati da su proizvodi stvoreni za vašu dobrobit, kao i za dobrobit životne sredine.

Jedan od načina na koji mi brinemo o planeti je kroz našu inovativnu upotrebu TEHNOLOGIJE MATIČNIH ĆELIJA BILJAKA. Korišćenje matičnih ćelija biljkaka znači da trošimo manje vode i energije, što naše proizvode čini veoma održivim, a istovremeno sadrže sve moćne komponente biljaka. Neverovatno, zar ne?

Institut za istraživanje kože
Izuzetno je važno da budemo u toku sa industrijom lepote koja je veoma dinamična! ORIFLAME NAUČNICI kontinuirano vrše rigorozna naučna istraživanja i evaluacije kako bi osigurali da su proizvodi sigurni, aktuelni i da  mogu da udovolje različitim potrebama. Na našem Institutu za istraživanje kože kvalifikovani naučnici nastavljaju da istražuju nove prirodne sastojke, procenjuju bioaktivne biljne ekstrakte i razvijaju nove i snažne tehnologije!

Prava lepota je iznutra kao i spolja i zato toliko vodimo računa o sastojcima koje koristimo za svoje proizvode. Istražite asortiman proizvoda i otkrijte nešto novo što možete dodati u svoju rutinu.