Unapredite svoju rutinu lepote: pet osnovnih alata koji čine razliku

Kozmetičke rutine ponekad mogu da budu kao naporna obaveza, ali sa odgovarajućim dodacima mogu postati pravo divno iskustvo nege. Sastavili smo izbor od pet kozmetičkih alata koje možete dodati svom arsenalu, a koji ne samo da će vam olakšati rutinu već je i unaprediti. Od borbe protiv celulita do poboljšanja apsorpcije proizvoda, ovi alati su tu da dodaju dodir luksuza i efikasnosti.

Zablistajte iznutra
Beam uređaj za čišćenje lica ima izuzetnu ocenu od 4,9 zvezdica i to sa dobrim razlogom! Ovaj klinički dokazan alat efikasno čisti vašu kožu sa svoja tri različita dela silikonskih vlakana i sedam podesivih nivoa vibracija. Recite zbogom višku sebuma i pozdravite glatku, zdraviju kožu! Ne zaboravite da koristite nežne pokrete oko osetljivih područja i podesite nivoe vibracija za laganu masažu lica. A sa svojim vodootpornim dizajnom, savršen je za upotrebu pod tušem kako biste uštedeli vreme!

Unapredite sve prednosti nege kože
Uz svo vreme, energiju i novac uložen u negu kože, zašto ne biste otključali puni potencijal svojih proizvoda? Sa SkinPro serumom i maskom za masku radite upravo to! Ova silikonska maska za višekratnu upotrebu zadržava vlagu i poboljšava apsorpciju aktivnih sastojaka. Nema više trošenja jednokratnih maski, jer ova zelenija opcija osigurava da vaša koža uživa u svim prednostima omiljenih maski i seruma. To je pobednička kombinacija! 

 

Nega vlasišta
Priuštite sebi revitaliziujućeiskustvo Duologi Scalp masažerom, namenskim alatom dizajniranim da promoviše zdravu kosu tako što povećava protok krvi u vlasištu. Njegove čvrste, ali fleksibilne čekinje pružaju nežni piling i masiraju kožu glave, oslobađajući je od ostataka, odumrlih ćelija kože i viška sebuma. Najbolje funkcioniše kada je uparen sa sredstvom za pillinh, tonikom za vlasište ili bilo kojim od naših šampona, ali se može koristiti i sam za brzo osvežavanje vlasišta.

Vaš pratilac tokom kupanja
Napunite, zapenite i masirajte četkom za kupanje! Ova višenamenska četka ne samo da dozira vaše omiljeno sredstvo za kupanje, već nudi i umirujuću masažu i piling za uklanjanje odumrlih ćelija kože. Sa svojim ergonomskim oblikom i udobnim, neklizajućim rukohvatom, ova lagana i izdržljiva četka će biti vaš izbor za negu sebe, bilo kod kuće ili na putovanju.

Eliminišite celulit
Oprostite se od nevolja sa celulitom uz The Body Edition Cellu masažer, ciljano rešenje dizajnirano da smanji pojavu celulita na područjima kao što su butine, zadnjica i kukovi. Kada se koristi sa našim anticelulitnim gelom za telo, klinički je dokazano da je ovaj masažni valjak veoma efikasan. Pored svoje moći u borbi protiv celulita, takođe učvršćuje i zaglađuje kožu i pomaže u oslobađanju telesne napetosti za uživanje nalik spa centru u udobnosti vašeg doma.

Tekst: