NovAge Bright Sublime: Tajna besprekorne, ujednačene kože

Svi se želimo pogledati u ogledalo i videti blistavu kožu zdravog izgleda. A praćenje redovne rutine nege kože je prvi korak da to postignemo. Možda se pitate, da li vam odgovara Bright Sublime rutina nege? Ako ste zabrinuti zbog hiperpigmentacije, opuštenosti i neujednačenog tona kože, onda bi odgovor mogao biti - da. Pročitajte kako biste saznali više o tome šta uzrokuje pigmentaciju kože i kako možete da je rešite.

 

Šta uzrokuje pigmentaciju kože?
Pigmentacija kože i promene boje nastaju zbog prekomerne proizvodnje i nepravilne raspodele melanina, pigmenta koji našoj koži, kosi i očima daje prirodnu boju. Kada se melanin ravnomerno rasporedi u koži, izgleda kao preplanuli ten. Hiperpigmentacija se može pojaviti kao rezultat mnogih faktora, uključujući hronološko starenje kože, dugotrajna fotooštećenja, nasledne poremećaje kože ili hemijsku ili hormonsku neravnotežu u koži. Hiperpigmentacija može imati razne oblike, uključujući pege, tamne mrlje, neujednačen ton kože i tamno tkivo ožiljaka. 

Da li mogu sprečiti pigmentaciju kože? 
Iako je nemoguće potpuno izbeći pigmentaciju kože, postoji nekoliko jednostavnih koraka koji će vam pomoći da je sprečite. Jedan od najlakših načina za sprečavanje hiperpigmentacije je izbegavanje predugog boravka na suncu. Uvek treba da nositi ZF i zaštitnu odeću pre izlaska. To je posebno važno ako imate svetlu kožu. Praćenje NovAge Bright Sublime rutine takođe vam može efikasno pomoći u borbi protiv kožnih pigmentacija i njihovoj prevenciji. 

Uzvišeno rešenje 
NovAge Bright Sublime sigurno je i klinički dokazano rešenje koje pomaže u ispravljanju nepravilnosti pigmenta kože i otkriva svetao, ujednačen i besprekoran ten. To je moguće zahvaljujući snažnoj kombinaciji Multi-Bright tehnologije i ekstrakta biljnih matičnih ćelija gardenije. U kliničkim ispitivanjima je dokazano da NovAge Bright Sublime umanjuje tamne mrlje do 50% i posvetljava kožu do 40%! Δ1 
Δ1 Klinički testirano uz upotrebu Dnevne kreme i Seruma.

Pantentirana Multi-Bright tehnologija
Patentirana Multi-Bright tehnologija posvetljivanja je kombinacija dva sastojaka na biljnoj bazi - dikiseline i ekstrakta biljke rumeks - i rezultat je više od šest godina istraživanja u Oriflameovom Institutu za istraživanje kože. Ova tehnologija na više nivoa cilja i inhibira sve ključne faze proizvodnje melanina. Štaviše, NovAge Bright Sublime zapravo inhibira ekspresiju melanina pomoću 6 različitih gena u ćelijama melanocita - nadmašujući dobro poznate aktivne sastojke hidrokinon, arbutin i vitamin C. *
*In vitro

Ekstrakt biljnih matičnih ćelija gardenije
Multi-Bright tehnologija je podržana dragocenim ekstraktom biljnih matičnih ćelija gardenije koji pomaže u jačanju i održavanju optimalnog nivoa kolagena u koži. Rezultat? Svetla, glatka i besprekorna koža. Pripremite se da i vaše samopouzdanje zablista sjajnije! 

Pogledajte sve naše NovAge kolekcije i pridružite nam se u proslavi 5 godina lepe kože u bilo kojoj životnoj dobi!