Novi nivo nege kože

Može li nega kože istovremeno biti efikasna, ali i nežna? S velikim zadovoljstvom vam predstavljamo upravo takvu, revolucionarnu negu kože koja usklađuje snagu nauke s vašom kožom! Novage+ je potpuno novi sistem za negu kože protiv starenja: s naprednim tehnologijama, obogaćenim bioaktivnim sastojcima, i dizajniran imajući na umu zaštitu životne sredine.

Od prvog predstavljanja NovAge proizvoda 2015. godine, industrija nege lica je jako napredovala. U međuvremenu, izgradili smo bogatstvo stručnog znanja kako bismo vam ponudili proizvode koji su u skladu s najnovijim trendovima, a u nekim su slučajevima čak i ispred njih. Koji su nas trendovi u nezi kože inspirisali za kreiranje Novage+?

Korišćenje Bio Activating tehnologija

 

Bioaktivne znači da su kreirane od prirodnih sastojaka. Takve tehnologije aktiviraju biološke funkcije kože i najčešće se mogu pronaći u kozmeceutskim proizvodima – onima koji se mogu kupiti u apotekama i kozmetičkim salonima. Nismo mogli da izbegnemo ovaj trend i u Novage+ smo uključili čak 11 Bio Activating tehnologija!

 

Zaštita od štetnih uticaja iz okoliša

 

Novage+ multiaktivne dnevne kreme štite kožu od štetnih uticaja iz životne sredine.

 

Potreba za nežnom negom kože

 

Od radikalnih i invanzivnih mera, trendovi se polako pomeraju prema nežnoj, ali ne manje efikasnoj nezi. To omogućuju aktivni sastojci, kao na primer, niacinamid. Njihova blagotvorna svojstva temelj su jedne od Novage+ tehnologija.

Zašto je Novage+ tako efikasan?

Jedna od najvažnijih ključnih tačaka nove kolekcije, na koju smo jako ponosni, je korišćenje 11 Bio Activating tehnologija, od kojih je četiri Oriflame patentirao. Upoznajmo ih korak po korak i saznajmo koja je za šta zaslužna.

Korak 1: Čišćenje

U Novage+ gel za čišćenje dodali smo Bio Lipid sistem koji nježno uklanja nečistoće i make-up i ujedno održava vlagu i lipidnu barijeru kože.

Korak 2: Područje oko očiju

Sve Novage+ kreme za područje oko očiju obogaćene su Eye Vital tehnologijom koja umanjuje tamne krugove i otečenost oko očiju. Ali, uz to, svaka sadrži sopstvenu Bio Activating tehnologiju koja deluje na specifične izazove kože: Bio CollagenPro tehnologija – umanjuje bore, patentirana Bio Aspartolift tehnologija – podiže i učvršćuje kožu, patentirana Bio Lumilock tehnologija – deluje protiv tamnih fleka. 

Korak 3: Serum za intenzivniefekat

Patentirana Oripeptide-3 tehnologija u svim Novage+ serumima podstiče proizvodnju kolagena i na taj način, umanjivanje bora. Ali, kao i kod krema za područje oko očiju, svaki serum sadrži drugačiju tehnologiju.

Korak 4: Osnovna nega

Patentirana Bio Re:Barrier tehnologija i Advanced Pollution sistem štite i hidriraju kožu tokom dana. Ujedno, tehnologije Advanced NightSync i Bio CeramidesPro pomažu koži da se oporavi tokom noći i usporavaju proces starenja kože.  

Ako ste ranije koristili NovAge proizvode, sigurno ćete primetiti razliku kod korišćenja dnevne i noćne kreme iz nove kolekcije. Novage+ vam nudi izbor između dve dnevne kreme za zaštitu i dve noćne kreme za obnavljanje kože tokom noći. Treba samo da odaberete odgovarajuću teksturu – laganu koja se brzo upija ili bogatu i raskošniju.

Koji Novage+ set je najbolji izbor za vašu kožu?

SAZNAJTE VIŠE