Ultimate Lift: Pretvorite svoju rutinu nege kože u predivan ritual

Sprovođenje pravilne rutine nege kože neizostavno je za borbu protiv znakova starenja i njegu za dobro opšte stanje vaše kože. S novom i poboljšanom rutinom NovAge Ultimate Lift, postizanje najboljeg izgleda vaše kože nikada nije bilo lakše. Ali nije sve u tome šta nanosite na kožu, već i u tome kako to radite. Opuštenost i svesnost trenutka tokom nanošenja proizvoda za negu kože mogu uticati na vaš izgled i osećaj. Dopustite nam da vam pomognemo da svoju rutinu pretvorite u smislen i lični ritual.

Odgovor na ključne probleme kože
Ne dopustite da vas - ili vašu kožu zaseni gubitak čvrstoće i elasticiteta. Vaš NovAge Ultimate Lift set sadrži sve što je vašoj koži potrebno da bi izgledala vidljivo čvršće, glađe i zdravijeg izgleda. Patentirana Aspartolift tehnologija podmlađuje prirodnu proizvodnju kolagena i elastina u koži za čvršću kožu boljeg elasticiteta i definisane konture lica. Dodatak ekstrakta matičnih ćelija letnjeg jorgovana pomaže u zaštiti od slabljenja kolagena i pruža antioksidantnu zaštitu da bi usporio proces starenja kože. To je dodatno podržano patentiranom tripeptidnom tehnologijom koja pojačava proizvodnju kolagena da bi pomogla u poboljšanju punoće i zaglađivanju kože. Klinički je dokazano da NovAge Ultimate Lift set vraća 40% izgubljenog elasticiteta. Rezultati govore sami za sebe! 

Kreirajte savršen prostor
Neuredan prostor može stvoriti neželjeni stres, koji takođe može uticati na stres vaše kožu. Proverite da li je prostor u kome obavljate ritual nege kože čist i bez nepotrebnog nereda. Tako ćete se osećati opuštenije i prijatnije. Ako imate vremena, možete upaliti sveće prijatnog mirisa i podesiti nežnu muziku za poboljšanje raspoloženja. Ovo je vaš trenutak, zato uživajte u njemu u potpunosti.

 

 

Započnite na najbolji način
Čišćenje kože u kojem uklanjamo suvišne masnoće i nečistoća čini našu kožu poput čistog platna. Ovaj ključni prvi korak priprema kožu za ostale proizvode rutine i pomaže im efikasnije djelovati. Pri čišćenju kože, pazite da su vam ruke čiste i da voda bude mlaka. Vruća voda može ukloniti vlagu iz kože i dovesti do suvoće. Obavezno sledite svaki korak svoje rutine jer proizvodi deluju u sinergiji da biste postigli optimalne rezultate. 

Cenite taj trenutak
Trenutak koji ćete posvetiti samo sebi u svakom danu uveliko doprinosi ličnom blagostanju. Vaša Ultimate Lift rutina traje samo 2 minuta, dva puta dnevno, ali to ne znači da ne možete duže uživati u trenutku. Prekrasni mirisi oduševit će vaša čula, dok svilenkaste teksture stvaraju ugodan senzorijalni doživljaj na koži. Svideće vam se nanošenje proizvoda jednako kao i uživanje u rezultatima koje ćete videti.

 

 

 

Proširite svoju rutinu
Poboljšajte svoju rutinu i ciljano delujte na određene izazove kože komplementarnim NovAge proizvodima. NovAge nudi široku paletu jedinstvenih proizvoda koji se lako mogu uklopiti u vašu rutinu. Podarite svojoj koži pojačanu hidrataciju s noćnom maskom  i otkrijte prednosti dvostrukog čišćenja... šta god da je vašoj koži potrebno, imamo rešenje za vas. Ovde možete istražite sve naše komplementarne proizvode: (Link to complementary page).


Pogledajte sve naše NovAge kolekcije i pridružite nam se u proslavi 5 godina prekrasne kože u bilo kom dobu!