Prebiotici za kožu: oko čega je frka?

Hibridna šminka stvara promenu paradigme u industriji lepote. Ne samo da svi očekujemo da ćemo izgledati bolje sa najnovijim kozmetičkim proizvodima, naša šminka nas zapravo čini boljim. Poboljšava kvalitet kože, sprečava oštećenja od zagađenog vazduha i pomaže našem telu da generiše nove ćelije. Ako zvuči kao stvar naučne fantastike, sačekajte dok ne čujete o prebioticima. Poznati po tome što pomažu našem zdravlju, sada se mogu nanositi direktno na kožu.

Upoznavanje sa prebioticima
Stručnjaci širom sveta smatraju da su probiotici ključni za zdravlje i mladost. Ove ‘dobre’ bakterije održavaju vaše telo zdravim, oslobađajući se od loših bakterija i zauzvrat jačajući vaš imunološki sistem. Prebiotici su prirodni partner probioticima, moglo bi se reći njihov izvor hrane, a kako se ispostavilo, blagodeti prebiotika su očigledne i kada se nanose na kožu. Nanošenje prebiotika na kožu pomaže probioticima da napreduju, tako da mogu:
• Da očuvaju površinu kože - našu prvu linija odbrane - da bude uravnotežena, mlađeg izgleda i jaka
• Uklone faktore koji dovode do crvenila, suvoće i oslabljene površine.
• Uklone znake starenja kože.
• Vrate zdravu ravnotežu mikrobioma (dobre bakterije).

Hibridna inovacija u svom najboljem izdanju
Zvuči previše dobro da bi bilo istina? Nije. A hibridna šminka je savršen primer za to. Uzmite Giordani Gold puder protiv starenja. To je prva hibridna podloga sa prebiotičkim pojačanim serumom koja daje višestruku korist i pruža vam blistavo, savršeno pokrivanje. Prebiotski serum deluje na obnavljanje kože i ponovno aktiviranje njene prirodne odbrane kako bi negovao i održavao zdrav nivo vlage. Ovo je u najboljem slučaju „hibridna“ inovacija, a blagodeti nege kože rade na vidljiv način da prkose efektima vremena i suzbijaju negativne faktore okoline na vašoj koži.

Volim prirodni, blagi finiš i dugotrajno prekrivanje, gotovo jednako kao i način na koji trenutno briše nedostatke kože. Nauka susreće lepotu!