Povratak blistavosti! Pružite svojoj rutini za negu kože Ultimate Lift

Da li ste se nedavno pogledali u ogledalo, samo da biste ustanovili da ne prepoznajete svoj odraz? I dalje ste to vi, ali vaše lice je promenilo oblik. Obrazi vam nisu toliko jedri i čvrsti - sačekajte, da li su te linije uvek bile tu? Gde je nestala blistavost?

Vreme je za promenu! Činjenica da se mnogi više ne osećaju prijatno kada vide svoj odraz je upravo ono što nas je inspirisalo da razvijemo liniju Ultimate Lift. Da li ste spremni da se ponovo radujete svom odrazu u ogledalu? Vreme je da se suočite i redefinišite svoje konture uz pomoć Novage Ultimate Lifta. 

Zašto Ultimate Lift? 
Kako starimo, naša koža prirodno počinje da proizvodi manje kolagena i elastina, proteina vlakana koji su odgovorni za održavanje čvrste, glatke i elastične kože. To, zajedno sa činjenicom da počinjemo da gubimo masnoće, može doprineti opuštenosti kože i stvaranju finih linija. Paleta Ultimate Lift naučno je razvijena pomoću Oriflame patentirane tehnologije: aspartolift. Ovo je razvijeno na osnovu istraživanja koja su pokazala kako retinoidi pomažu u podsticanju prirodne proizvodnje kolagena i elastina, ali i ostavljaju kožu crvenom i nadraženom. Posle sedam godina istrajnosti, razvili smo moćan aktivni sastojak koji je bio jednako moćan kao retinol - bez neželjenih efekata. Klinički je dokazano da aspartolift tehnologija revitalizuje sopstveni mehanizam proizvodnje kolagena i elastina, čineći je čvršćom i elastičnijom - za one definisane konture lica koje volite. 

Dobro došli u vašu novu, Ultimate Lift rutinu!
Ako ste spremni da vratite definiciju lica, vreme je da svojoj rutini nege date Ultimate Lift. Dosta je bilo te užurbane rutine koju ste uspeli da ugurate između jutarnje trke ili čitanja priča pred spavanje. Prestanite da žurite. Ova rutina pruža vam glavnu priliku da razmislite i ponovo uspostavite kontakt sa sobom i potrebama svoje kože. Najbolje od svega? Podržava ga nauka, a pokreće priroda - utoliko je veći razlog da na vrata kupatila stavite znak „Ne ometaj“. Sipajte šolju omiljenog čaja i ušuškajte se u svoj omiljeni ogrtač. Ovo je vaš trenutak. 

Korak 1: Sperite te brige
Promet ćelija i podmlađivanje su najefikasniji u toku sna (samo još jedan razlog da prilegnete), ali to takođe znači da je važno dan započeti dobrim čišćenjem kože. Ista stvar ide noću, nakon dugog dana stalnog izlaganja spoljnim stresorima kao što su zagađenje, prljavština i UV zraci. Udahnite dok nežno masirate kožu, razmišljajući o stvarima u svom životu koje biste želeli da ostavite za sobom i krenete dalje. Držite li se navika koje vam umesto radosti donose stres? Sperite ih dok ispirete sredstvo za čišćenje, zajedno sa mislima koje održavaju mozak u stanju pripravnosti. Dosta vam je, a svet je na dlanu! Dok gledate sveže lice koje stoji pred vama, razmislite o uzbudljivim novim (ili zaboravljenim, ali voljenim) navikama koje biste želeli da prigrlite. Da li je ovo godina tokom koje ćete otići na časove kuvanja ili na putovanje?

Korak 2: Pogledajte duboko u svoje oči
I pokažite im koliko ste zahvalni što vam pružaju priliku da vidite toliko lepih stvari svakog dana. Osetljiva koža oko očiju je deset puta tanja od kože ostatka lica i često je prvo mesto koje otkriva znake starenja. Novage Ultimate Lift Contour Define krema za područje oko očiju razvijena je sa hijaluronskom kiselinom male molekularne težine, kao i kofeinom za oživljavanje umornih krvnih sudova. U čemu će sledeće uživati vaše oči? Predelu strane zemlje ili stranicama knjige pored kreveta? Nanesite malu količinu kreme oko očiju i nežno tapkajte - ovo pomaže da se smanji otečenost i stari strahovi i sumnje. Odluka je doneta. Vreme je za nove izazove.

Korak 3:  Recite “super serum!”
Serumi su prepuni moćnih aktivnih sastojaka i sastoje se od manjih molekula, što omogućava dublju penetraciju, bržu apsorpciju i neposrednije rezultate na vašoj koži. Novage Ultimate Lift Contour Define Serum posebno je razvijen sa aspartoLift tehnologijom i tri-peptid tehnologijom protiv bora, da bi vašoj koži podario svilenkasti super serum koji odjednom podiže i učvršćuje kožu i smanjuje bore. Nanesite nekoliko kapi na dlanove i umasirajte svilenkastu formulu na lice i vrat. Osetite kako moćni aktivni sastojci donose čaroliju i priuštite sebi trenutak da zatvorite oči i usredsredite se na svoje snove i ciljeve. Da li ste ove godine napokon naučili kako da surfujete ili naučili novi jezik? Prihvatite svoju novu energiju i podmlađujući osećaj jedre, svilenkasto glatke kože. 

Korak 4: Dodatna hidratacija
Dehidratacija može dovesti do oksidativnog stresa koji na kraju rezultira starenjem kože, pa je odvajanje vremena za temeljnu hidrataciju (danju i noću) važan završni korak u Ultimate Lift rutini. Ako se spremate da iskoristite dan, potrebna vam je dnevna krema koja pruža dugotrajnu hidrataciju i zaštitu od štetnih UV zraka. Dnevna krema Ultimate Lift je brzo upijajuća formula sa ZF 15 koja stvara zaštitni sloj na koži, tako da vaša koža izgleda sveže, jedro i blistavo - hrani kožu i pomaže vam da se osećate sigurnim u novim životnim avanturama. Vremenom redefiniše konture lica i sprečava propadanje kolagena pa kao rezultat imate mladalačku kožu koja odražava kako se osećate unutra.

Noću želite bogatiju kremu za lice koja će vam pomoći da nahranite kožu dok spavate. Ultimate Lift NightRecover eliksir je razvijen sa intenzivnim kompleksom za hidrataciju i negu, koji vašoj koži obezbeđuje neophodne sastojke da bi vaša koža bila meka, glatka i revitalizovna ujutru. Dok nanosite noćnu kremu i provlačite se kroz svoje misli, osećate se ponosno na načine na koje ste odlučili da nahranite svoju dušu i pozitivno obogatite svoj život. Vremenom, aspartolift tehnologija takođe pojačava proizvodnju kolagena i elastina, dok istovremeno pročišćava ćelije. Vreme za spavanje nikada nije zvučalo tako dobro!